Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cristina Vărzaru la Top Interviuri: ”Ea a fost întodeauna idolul meu. Am avut curajul să merg şi să îi spun asta!”

EXCLUSIV | Cristina Vărzaru la Top Interviuri: ”Ea a fost întodeauna idolul meu. Am avut curajul să merg şi să îi spun asta!”

Top Interviuri

Comentarii

Una dintre cele mai bune handbaliste din România în ultimele două decenii, Cristina Vărzaru a fost invitata lui Alexandru Săbău, în cadrul emisiunii Top Interviuri de la Telekom Sport.

Cristina Vărzaru a fost invitata emisiunii Top Interviuri, de la Telekom Sport, moderată de Alexandru Săbău. Acum în vârstă de 40 de ani, fosta aripă dreapta a echipei naţionale şi-a petrecut ultimii 5 ani din carieră la CSM Bucureşti, formaţie alătui de care a reuşit să câştige Liga Campionilor. Vărzaru reuşise aceeaşi performanţă în alte trei rânduri cu Viborg. În sezonul 2009-2010, Cristina a fost cea ma bună marcatoare din Liga Campionilor cu 101 goluri marcate. A mai jucat în cariera sa pentru Oltchim Râmnicu Vâlcea şi Rapid Bucureşti, iar pentru naţionala României a bifat 179 de meciuri şi a înscris 493 de goluri.

Anne Koljng şi Mariana Târcă, principalele repere din cariera Cristinei Vărzaru

Printre altele, Cristina Vărzaru a vorbit în cadrul emisiunii Top Interviuri şi despre handbalistele care i-au servit drept model în carieră. Ea a făcut referire la daneza Anne Koljing, una dintre cele mai bune extreme din lume în ultimii 20 de ani, dar şi la Marian Târcă, un nume de legendă în handbalul românesc

”Idolul meu a fost întotdeauna Anne Koljng este extrema dreaptă a echipei naţionale a Danemarcei acum foarte mulţi ani. Am avut posibilitatea să o văd la un turneu la Râmnicu-Vâlcea, la Trofeul Carpaţi. A fost un trofeu foarte puternic, Norvegia, Danemarca, nu mai ştiu a patra echipă. Dar ştiu că am văzut-o acolo şi eram înnebunită după tehnica ei, după felul în care anticipa contraatactul, cum se apăra. Ea a fost idolul meu. Am întâlnit-o ulterior în Danemarca, ea nu mai juca atunci când am ajuns în Danemarca, dar am avut curajul să merg să îi spun că a fost idolul copilăriei mele şi că ea a a fost unul dintre motivele pentru care mi-am dorit întotdeauna să fiu foarte bună şi foarte tehnică şi m-am bucurat foarte mult că am avut posibilitatea să îi spun aceste lucruri. Mă uitam în sus. Eu întotdeauna am mers pe principiul că am ceva de învăţat de la fiecare om pe care îl întâlnesc, astfel că m-am uitat în sus la foarte multe jucătoare. În sensul că m-am uitat apreciativ. Îmi plăcea Mariana Târcă în perioada respectivă şi o urmăream. Îi urmăream mişcările, îi urmăream comportamentul cu colegele, cu cei din jur. Dar sunt foarte multe jucătoare pe care le-am admirat de-a lungul timpului.” a mărturisit Cristina Vărzaru, la Top Interviuri, cu Alexandru Săbău.

Afla mai multe despre: cristina vărzaru 

viewscnt
Articole similare