Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cristina Vărzaru ştie din ce motive a pierdut România într-un mod atât de dramatic partida cu Cehia!

EXCLUSIV | Cristina Vărzaru ştie din ce motive a pierdut România într-un mod atât de dramatic partida cu Cehia!

CM Handbal

Comentarii

România a ratat calificarea în sfeturile de finală ale Campionatului Mondial, pierzând în mod dramatic contra Cehiei, chiar la ultima fază, scor 27-28.

Aflată în studionul Zoom Sport, Crstina Vărzaru, fosta jucătoare a României, a explicat motivele pentru care fetele noastre au ratat şansa să meargă mai departe.

”Am avut meciul în mână, dar cel puţin pe tabela de marcaj, până prin minutul 55 am condus la un gol, două. Probabil că miza acestui meci le-a copleşit pe jucătoare. Multe, foarte multe dintre ele lipsite de experienţă şi ăsta este momentul în care un pic de experienţă te ajută.

Probabil că aici am păcătuit un pic. Altfel, echipa a arătat din ce în ce mai obosita. Şi sigur, pe bună dreptate, pentru că aşa cum am spus mai devreme, am dus campionatul acesta în aceleaşi jucătoare, cu foarte puţine schimburi”, a declarat Cristina Vărzaru pentru Telekom Sport.

”Am condus mare parte din meci, însă nu am avut sentimentul că le dominăm. Din contră, am avut sentimentul că Cehia uşor, uşor, nu cu foarte mult, dar a intrat în joc şi a început să devină mai sigură pe ea. 
 
România la acest turneu a arătat că munceşte foarte mult şi îşi doreşte foarte mult şi este în căutarea căii succesului, în căutarea echipei, care, pe viitor, ne dorim şi sper că o să ajungem să fim o echipă de top. Este o echipă care a muncit foarte mult şi eu personal nu am ce să reproşez echipei”, a mai spus Vărzaru

Afla mai multe despre: handbalcm handbalromaniacehia 

viewscnt
Articole similare