Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | CSA Steaua are un nou antrenor! Omul numit după ce Opriţa a ieşit din cursă

EXCLUSIV | CSA Steaua are un nou antrenor! Omul numit după ce Opriţa a ieşit din cursă

Fotbal intern

Comentarii

Clubul Sportiv al Armatei şi-a găsit, în cele din urmă, antrenor după o nouă promovare ratată şi despărţirea de Marius Lăcătuş. "Fiara" şi-a dat demisia după meciul pierdut cu Carmen în play-off la presiunea fanilor. Noul antrenor vine de la o formaţie de Liga 1.

Cel care va încerca să aducă promovarea în Liga a 3-a în sezonul viitor a retrogradat în stagiunea precedentă din Liga 1. Din sursele Telekom Sport, Adrian Falub (47 de ani) s-a înţeles cu CSA Steaua şi urmează să fie numit noul antrenor al echipei. 

Ultima experienţă a lui Falub a fost una nefericită, el a încercat să salveze de la retrogradare Concordia Chiajna, dar fără reuşită şi a plecat la finalul sezonului. Născut la Dej, Falub a antrenat în cea mai mare parte în România, la echipe precum U Cluj, Sportul Studenţesc, Unirea Alba Iulia, Poli Iaşi, Târgu Mureş sau UTA Arad, dar a avut şi o scurtă aventură în străinătate, în Emiratele Arabe Unite, la Al Urooba. 

Marţi Daniel Opriţa era favorit pentru a prelua rolul de tehnician, dar în cele din urmă "militarii" s-au înţeles cu Falub. În direct la Telekom Sport, Basarab Panduru a recunoscut şi el că a fost pe radarul celor de la Steaua, mai multe detalii AICI

Afla mai multe despre: csa steauaadrian falub 

viewscnt
Articole similare