Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | CSA Steaua, ce lovitură! "Roş-albaştrii" la un pas să bată palma cu un fost jucător de la FCSB

EXCLUSIV | CSA Steaua, ce lovitură! "Roş-albaştrii" la un pas să bată palma cu un fost jucător de la FCSB

Fotbal intern

Comentarii

CSA Steaua are planuri mari pentru noul sezon şi vrea să nu mai rateze promovarea în Liga a 3-a. Cu noi antrenori, Daniel Opriţa şi Iulian Miu, dar şi cu jucători trecuţi pe la FCSB încearcă echipa Armatei să obţină promovarea.

Asociaţia Steliştilor 1947, grupare apropiată şi totodată sponsor al echipei din Ghencea, a anunţat sâmbătă lotul pe care îl avea la dispoziţie Daniel Opriţă luni, la unul dintre primele antrenamente din noua perioadă de pregătire. 

Printre noutăţile pregătite de Steaua se află şi Rareş Enceanu (24 de ani), fost jucător la FCSB. Ultima sa aventură a fost la FC Argeş, în Liga a 2-a. Din informaţiile Telekom Sport, el va negocia luni cu Steaua şi va decide dacă rămâne sau nu în lotul "roş-albaştrilor". 

Alte nume noi care se regăsesc pe listă sunt Ovidiu Morariu (Metalurgistul Cugir), Sergiu Răzvan Bactăr (Şcolar Reşiţa), Marian Neague (CS Baloteşit), Liviu Băjenaru (ex-FCSB) şi Robert Elek (ex-Oţelul Galaţi). În lotul "roş-albastrilor" nu se mai regăsesc jucători precum Alin Predescu şi Lucas Caetano. 

  • 50.000 de euro este cota fotbalistului 
  • 11 meciuri a jucat Enceanu sezonul trecut la FC Argeş, fără vreo reuşită

TRANSFERAT DIN ÎNCHISOARE 

În 2015 a ajuns Rareş Enceanu la FCSB, iar povestea transferului său este impresionantă. Fiind încarcerat, Gigi Becali a dat ordin din închisoare ca tânărul fotbalist să fie cumpărat. Cu toate acestea, mijlocaşul dreapta nu a reuşit să îi răsplătească încrederea patronului şi nu s-a impus la FCSB, fiind împrumutat în două rânduri, la FC Braşov şi FC Voluntari. 

20 de meciuri a jucat Enceanu la FCSB, fiind transferat în schimbul sumei de 250.000 de euro

Afla mai multe despre: rares enceanusteauafcsb 

viewscnt
Articole similare