Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | CSM Bucureşti şi-a găsit antrenor! Din nou pe mâna unui străin: "Este o provocare pentru mine"

EXCLUSIV | CSM Bucureşti şi-a găsit antrenor! Din nou pe mâna unui străin: "Este o provocare pentru mine"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti s-a mişcat extrem de rapid după demiterea lui Magnus Johansson, iar astăzi a anunţat numirea lui Dragan Djukic în funcţia de antrenor principal, informaţie apărută în exclusivitate pe telekomsport.ro.

UPDATE 15:30 | Informaţia anunţată în exclusivitate de Telekom a fost confirmată de CSM Bucureşti printr-un comunicat oficial

“Colaborarea cu CSM Bucureşti este o provocare pentru mine. Vreau să le împărtăşesc fetelor din experienţa mea şi să le redau plăcerea de a juca handbal. Nu mă tem de presiunea rezultatelor, eu sunt primul care pune presiune pe mine. Ţelul fiecărui antrenor este să câştige fiecare joc, îmi doresc să realizez lucruri importante la club, dar acum nu este timpul vorbelor, ci al faptelor”, a declarat Djukic.

Obiectivele echipei pentru acest sezon rămân neschimbate, anunţă CSM Bucureşti.

Având licenţa de Master Coach din 2014, Djukic a absolvit şi un master pe linie academică la nivel de EHF şi face parte din prima generaţie de antrenori (13 la număr) care se bucură de un astfel de titlu – ”Master Academic”.

Djukic va face echipă cu Adrian Vasile (antrenor secund) şi Mihaela Ciobanu (antrenor cu portarii). Primul meci pe banca CSM Bucureşti pentru Dragan Djukici se va disputa sâmbătă, în deplasarea din Norvegia, împotriva echipei Vipers Kristiansand, în direct la Telekom Sport 1, de la ora 19.15.


Din informaţiile Telekom Sport, sârbul Dragan Djukic este deja la Bucureşti pentru a parafa ultimele detalii înainte de semnarea contractului.

În vârstă de 56 de ani, Djukic este selecţionerul echipei masculine a Muntenegrului, pe care a condus-o la Campionatul European din 2018, iar în trecut a mai antrenat în România, la Odorheiul Secuiesc.

Dacă negocierile vor decurge fără probleme, Djukic ar putea să debuteze ca antrenor al CSM-ului în partida cu Vipers Kristiansand, din grupele Ligii Campionilor, programată sâmbătă, de la 19:15, în direct pe Telekom Sport 1.

Djukic, care a făcut carieră ca antrenor în hadbalul masculin, a mai antrenat în trecut selecţionata Israelului, dar şi formaţia de club Maccabi Tel-Aviv, în sezonul 2016-2017, pe care a calificat-o în premieră în faza grupelor EHF.

În 2012, Djukic a condus echipa Marii Britanii la JO 2012, unde a înregistrat cinci înfrângeri din tot atâtea partide.

CSM Bucureşti a decis să se despartă de Magnus Johansson în cursul zilei de miercuri, după două înfrângeri consecutive, cu SCM Râmnicu Vâlcea (în campionat) şi cu Bietigheim (în Liga Campionilor).

  • Partida Vipers - CSM Bucreşti e LIVE pe Telekom Sport 1, sâmbătă, de la 19:15.

Afla mai multe despre: djukiccsm bucurestiantrenor 

viewscnt
Articole similare