Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | CSM l-a dat afară pe Magnus Johansson! Secundul Adi Vasile este interimar

EXCLUSIV | CSM l-a dat afară pe Magnus Johansson! Secundul Adi Vasile este interimar

Handbal

Comentarii

Suedezul Magnus Johansson a fost demis astăzi de pe banca tehnică a CSM Bucureşti, după ce campioana României a înregistrat două înfrângeri consecutive, cu SCM Râmnicu Vâlcea (în campionat) şi cu Bietigheim (în Liga Campionilor).

UPDATE 17:20 CSM Bucureşti a confirmat informaţia publicată în exclusivitate de Telekom Sport. Clubul bucureştean a anunţat demiterea lui Magnus Johansson din funcţia de antrenor, prin intermediul unui comunicat de presă, în care se precizează faptul că noul tehnician va fi numit "în cel mai scurt timp".

"Dupa analiza si evaluarea ultimelor meciuri pe care le-a avut echipa feminina de handbal CSM Bucuresti, atat in Champions League, cat si in competiile interne, Clubul Sportiv Municipal Bucuresti si antrenorul Magnus Johansson au hotarat sa incheie colaborarea.

Interimatul va fi asigurat de Adrian Vasile, actualul antrenor secund, si Mihaela Ciobanu, antrenoarea cu portarii. Urmatorul meci pe care echipa il va juca va fi in deplasare, in Norvegia, in data de 20 octombrie, cu echipa Vipers Kristiansand", se arată în comunicatul emis de CSM Bucureşti.

  • Partida Vipers - CSM Bucreşti e LIVE pe Telekom Sport 1, sâmbătă, de la 19:15.

Adi Vasile va conduce CSM-ul de pe bancă sâmbătă, la Kristiansand, în a treia etapă a grupelor Ligii Campionilor. Partida va fi transmisă în direct de Telekom Sport. Între timp, conducerea campioanei României poartă negocieri cu mai mulţi antrenori pentru preluarea echipei.

Mandatul lui Magnus Johansson la CSm Bucureşti s-a încheiat după mai puţin de trei luni şi jumătate. Suedezul venise la fosta câştigătoare a Ligii Campionilor în luna iulie, când a semnat un contract pe doi ani. Atunci, acesta îl inlocuia pe conaţionalul său Per Johansson. Magnus Johansson lasă CSM ul pe locul 3 în Liga Naţională şi pe poziţia secundă în grupele Ligii Campionilor. Nordicul este al optulea antrenor schimbat de CSM din februarie 2014 până în prezent. 

 

Afla mai multe despre: csm bucurestimagnus johanssonadi vasile 

viewscnt
Articole similare