Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cu ce echipă a plecat Laidouni în cantonament! Prima reacţie a fotbalistului dorit de FCSB şi Craiova: ”Vorbesc cu agentul”

EXCLUSIV | Cu ce echipă a plecat Laidouni în cantonament! Prima reacţie a fotbalistului dorit de FCSB şi Craiova: ”Vorbesc cu agentul”

FC Voluntari

Comentarii

Aissa Laidouni a avut evoluţii bune la FC Voluntari, iar Gigi Becali a încercat să-l aducă la FCSB. De serviciile mijlocaşului s-a mai interesat şi Universitatea Craiova, dar jucătorul încă nu a hotărât unde va juca în sezonul următor.

Pentru moment, Laidouni a plecat cu Voluntari în cantonament, dar jucătorul nu exclude un transfer în perioada imediat următoare.

Pentru moment sunt la Voluntari. Avem cantonamentul de pregătire şi aşteptăm ce va veni. Eu încerc să fac abstracţie de tot ce se zice în media şi încerc să mă pregătesc bine pentru sezonul viitor. Iar cel mai important în acest moment este să dau tot ce am mai bun. Deocamdată merg în pergătire, vorbesc cu agentul meu şi familia mea şi vom vedea ce este mai bine pentru mine. 

Cum se spune, nu ştim ce ne aduce viitorul, iar în fotbal lucrurile se schimbă repede. Deci nu pot da asigurări că voi fi acolo, nu ştiu, eu merg în cantonament şi pe viitor vom vedea. E normal să vorbim de playoff la Voluntari, vom munci şi vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Laidouni, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: laidounivoluntarifcsbcraiova 

viewscnt
Articole similare