Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cu ce meci s-ar putea inaugura noul stadion din Ghencea. Gică Popescu recunoaşte: "E un proiect la care mă gândesc"

EXCLUSIV | Cu ce meci s-ar putea inaugura noul stadion din Ghencea. Gică Popescu recunoaşte: "E un proiect la care mă gândesc"

Fotbal intern

Comentarii

Stadionul Ghencea este gata în propporţie de 85%. Gică Popescu şi-a continuat vizitele periodice la noua arenă şi totul merge conform noului plan. După vechiul plan arena trebuia să fie gata - EURO 2020 era programat să înceapă vineri, 12 iunie.

"Ne uităm la stadiul la care se află acum stadionul Steaua. Este oarecum întârziat din cauza pandemiei şi din cauza schimbării graficului de execuţie. Nu putem spune că ne-a ajutat pandemia, pentru că pandemia nu a ajutat pe nimeni, din contră. Însă la anul toate aceste obiective pe care ni le-am asumat şi pe care le vom construi pentru Euro 2020 vor fi cu siguranţă terminate mult mai devreme.

Până ca Ghencea să poată găzdui meciuri ale naţionalei, va găzdui alte reprezentative, pe cele care se vor antrena la anul pentru Euro.

"Am jucat pe cel vechi. Nu am avut privilegiul să joc pe niciunul dintre stadioanele noi din România, însă acesta a fost templul echipei noasytre naţionale. Pentru că meciurile de acasă le jucam pe acest stadion şi aşa  vechi cum era avea o energie aparte. Noi întotdeauna ne-am simţit extraordinar, generaţia noastră, am jucta mult aici. Sper ca echipa naţională să aibă astfel de meciuri decisive, să o ducă la turnele finale", a mai spus Gică Popescu.

"M-aş bucura ca pe acest stadion să fie ultimul meci al Generaţiei de Aur"

Gică Popescu a dezvăluit că se gândeşte ca noul stadion din Ghencea să fie inaugurat cu un meci al Generaţiei de Aur: "Este un proiect la care mă gândesc şi nu vi-l dezvălui. M-aş bucura ca pe acest stadion să fie ultimul meci al Generaţiei de Aur. Ar fi un eveniment pe care generaţia noastră îl merită".

Cât despre numele noului stadion: "Eu cred că orice  nume s-ar alege, nume care să poarte vreunui jucător dintre atâţia jucători pe care i-a avut Steaua cred că ar fi nedrept pentru că sunt mulţi care ar merita ca stadionul să le poare numele, dar lucrul acesta depinde de proprietarul stadionului, care este Ministerul Apărării. Ei vor trebui să aleagă numele. Eu aş alege un nume neutru astfel încât să nu supăr pe nimeni".

Afla mai multe despre: ghencea 

viewscnt
Articole similare