Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum a ajuns CFR Cluj într-o situaţie disperată în acest sezon: "Pot apărea şi aceste mici scurtcircuite". Ce s-a schimbat la echipă

EXCLUSIV | Cum a ajuns CFR Cluj într-o situaţie disperată în acest sezon: "Pot apărea şi aceste mici scurtcircuite". Ce s-a schimbat la echipă

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj suferă în acest sezon, după ce lui Dan Petrescu nu i-au fost aduşi jucătorii doriţi. Faţă de sezonul trecut, campioana nu mai poate alcătui două echipe de start, una în Liga 1 şi alta în Europa League, iar acest aspect a fost comentat de Iulian Miu.

Iulian Miu, despre ameninţările CFR-ului şi problemele de lot

Patronul lui CFR Cluj, Nelu Varga, a anunţat că CFR Cluj nu se va prezenta pentru următorul meci din Liga 1, cu FC Argeş, în semn de protest pentru greşelile de arbitraj împotriva campioanei României. Totuşi, Iulian Miu crede că nu se va ajunge în această situaţie:

"Eu cred că se prezintă. De ce nu? De ce să nu vii la acel meci? Eu nu sunt de acord să nu joci meciurile. Poţi protesta, putem spune despre acele greşeli de arbitraj. Lui Itu îi puteai da al doilea galben. E minimum de galben, spre roşu la Itu. Sunt greşeli multe de arbitraj, arbitrajul e mai şubred. Trebuie să vină VAR-ul", a declarat Iulian Miu, în cadrul emisiunii "Sport Report".  

Iulian Miu a vorbit şi despre problemele de lot ale lui CFR Cluj, care suferă în Liga 1, spre deosebire de sezonul trecut:"Dacă ai ceva de discutat, trebuie să ai o discuţie cu antrenorul despre strategie. La cum văd eu lucrurile, la CFR, dacă nu joacă băieţii care duc greul, apar probleme. Trebuie să vadă şi ei de ce apar aceste probleme. Apar şi astfel de rezultate (n.r. - negative). Când nu sunt titularii sau cei care duc greul, pot apărea şi aceste mici scurtcircuite", a mai spus Iulian Miu.  

Planurile lui Dan Petrescu au fost date peste cap de accidentările lui Mike Cestor şi Vinicius, dar şi de plecările de la echipă. Mihai Bordeianu, Kevin Boli, Lacina Traore, Giedrius Arlauskis şi George Ţucudean au părăsit-o pe campioana României. 

 

Afla mai multe despre: cfr clujiulian miudan petrescu 

viewscnt
Articole similare