Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum a ajuns Cornel Dinu să ţină cu FCSB în Liga 1! Dinamovistul a recunoscut: "Vreau să câştige titlul. Sunt bătrân, cu mentalitate învechită"

EXCLUSIV | Cum a ajuns Cornel Dinu să ţină cu FCSB în Liga 1! Dinamovistul a recunoscut: "Vreau să câştige titlul. Sunt bătrân, cu mentalitate învechită"

Dinamo București

Comentarii

Legenda lui Dinamo, Cornel Dinu, admiră ce a construit FCSB în ultimii ani. Fostul antrenor din "Ştefan cel Mare" a lăudat atât jocul echipei lui Gigi Becali, cât şi lotul format aproape în totalitate din fotbalişti români.

Cornel Dinu admiră FCSB. O vrea campioană: "Din două motive"

FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova sunt principalele favorite la câştigarea Ligii 1, în timp ce echipa de suflet a lui Cornel Dinu, Dinamo, e departe de a emite pretenţii şi speră doar să prindă play-off-ul. 

Cornel Dinu a făcut o afirmaţie surprinzătoare. Îşi doreşte ca FCSB să câştige titlul, iar dinamovistul a expus aspectele care l-au înctântat: "E de apreciat FCSB-ul, aş vrea să câştige campionatul din două motive. Are acel joc spectaculos şi, al doilea la care ţin foarte mult, sigur că sunt retrograd, sunt bătrân, cu mentalitate învechită, ţin ca majoritatea echipelor să aibă jucători români. Iar FCSB are numai români, cu excepţia lu Radunovic, luat în iarna asta. Vreau să câştige titlul, pentru că îmi place să câştige o echipă-spectacol, care aruncă o mânuşă pe care ar trebui să o preia şi alte echipe. Steaua (n.r. - FCSB) joacă un fotbal frumos şi e de apreciat şi această strategie", a declarat dinamovistul, în cadrul emisiunii "Minutul 91". 

Basarab Panduru împărtăşeşte opinia lui Cornel Dinu, în privinţa liderului Ligii 1, FCSB: "Îmi place fotbalul pe care îl joacă. Te uiţi de plăcere la TV când joacă FCSB. Dacă e un meci pe care vrei să îl vezi, ăla e al FCSB-ului. Vezi trasee, vezi jucători care apar la finalizare, te trezeşti cu patru, cinci jucători în careul adversarului aproape la fiecare fază, driblinguri, pase... Vezi fotbal". 

FCSB e pe primul loc în Liga 1, cu 41 de puncte, dar CFR Cluj ţine aproape de echipa lui Gigi Becali. Ardelenii au câştigat cu Hermannstadt şi sunt pe locul secund, cu 40 de puncte. U Craiova e pe locul al treilea, dar a rămas la şase puncte în spatele liderului FCSB. Sepsi, Chindia Târgovişte şi Academica Clinceni sunt celelalte echipe de pe locurile din play-off-ul Ligii 1. 

Afla mai multe despre: cornel dinudinamofcsb 

viewscnt
Articole similare