Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum a ajuns Ilie Năstase pasager de lux pe propriul scuter! Cine îl plimbă peste tot

EXCLUSIV | Cum a ajuns Ilie Năstase pasager de lux pe propriul scuter! Cine îl plimbă peste tot galerie foto

Diverse

Comentarii

Ilie Năstase a rămas fără permis după scandalul de anul trecut când a refuzat să se supună controlului politiştilor de la Brigada Rutieră. Acesta a apelat la nepotul său, Şetafn Gheorghiu, care i-a devenit şofer în această perioadă.

Ilie Năstase a avut foarte mult de pătimit după ce a fost oprit de Poliţie în luna mai a anului trecut, iar fostului număr 1 mondial i-a fost suspendat permisul auto. Mai mult i s-a întocmit şi dosar penal în urma faptului că a refuzat să îi fie recoltate probe biologice. Iar a doua zi a fost din nou oprit de oamenii legii după ce a fost surprins pe scuter în Bucureşti deşi avea carnetul auto reţinut.  

https://www.telekomsport.ro/ilie-nastase-si-a-aflat-pedeapsa-dupa-ce-a-recunoscut-ca-a-condus-cu-permisul-suspendat-ce-au-decis-autoritatile-18850959

În toată această perioadă a apelat la prieteni sau la rude pentru a se deplasa în oraş şi nu numai. Unul dintre cei care îl ajută şi îi este şofer fostului sportiv este nepotul său, Ştefan Gheorghiu. Cei doi s-au şi fotografiat cu Năstase pasager de lux în spatele şoferului de conjunctură. 

 

 

 

 

Afla mai multe despre: ilie năstasescuterpermis. nepot 

viewscnt
Articole similare