Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum a ajuns Lupescu să vadă City - United alături de Alex Ferguson. Detalii neştiute despre întâlnirea dintre cei doi

EXCLUSIV | Cum a ajuns Lupescu să vadă City - United alături de Alex Ferguson. Detalii neştiute despre întâlnirea dintre cei doi

Premier League

Comentarii

Ionuţ Lupescu a dezvăluit detalii despre întâlnirea pe care a avut-o cu Sir Alex Ferguson, la derby-ul Manchester City - Manchester United, scor 3-1, în week-end-ul trecut.

Ionuţ Lupescu şi Sir Alex Ferguson sunt legaţi de o prietenie strânsă, care datează din perioada în care amândoi lucrau în Comisia Tehnică UEFA. Cel mai important manager din istoria lui Manchester United l-a invitat pe Lupescu la derby-ul cu City, jucat în deplasare şi Ferguson i-a oferit un loc chiar lângă el.

Întrebat despre acel episod, Lupescu a dezvăluit că a mers la Manchester pentru a se asigura că legendarul manager este bine cu sănătatea, după ce a suferit o intervenţie pe creier, în luna mai, din cauza unei hemoragii. Ulterior, Ferguson l-a invitat la meciul cu Manchester City:

”Mă bucur că este bine, că este sănătos. Acesta a fost principalul motiv pentru care am decis să mă duc acolo, să-l văd, şi după aceea am văzut şi derby-ul. Pentru ei (n.r. pentru Manchester United) nu au fost convingători şi, din păcate, City a fost mai bună. Au jucat mult mai bine şi au meritat. Cel mai mult m-a bucurat că Sir Alex este bine, şi-a revenit şi poate să vină din nou pe stadion. A suferit şi el că nu a putut să meargă pe stadioane, să-şi încurajeze echipa”, a declarat Ionuţ Lupescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: sir alex fergusonionut lupescumanchester unitedmanchester city 

viewscnt
Articole similare