Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum a câştigat Sânmărtean primii bani din fotbal şi ce a făcut cu ei imediat după ce a ajuns acasă!

EXCLUSIV | Cum a câştigat Sânmărtean primii bani din fotbal şi ce a făcut cu ei imediat după ce a ajuns acasă!

Top Interviuri

Comentarii

Lucian Sânmărtean, ca mulţi din fotbalişti, a început de jos, pe bani mărunţi. ”Magicianul” a povestit cum a câştigat primii bani din fotbal şi ce a făcut cu ei, imediat după ce a ajuns acasă.

”Am debutat în Liga 1, cu Ceahlăul am jucat, am intrat în a doua repriză, am dat şi un gol, a fost un debut fericit, fiind urmărit şi de părinţii mei din tribună a fost un moment... Emoţii pentru ei, emoţii pentru mine. Emotii pentru oameni pentru că eram bistriţean şi atunci oamenii erau foarte entuziasmaţi, a fost un moment special, aparte.

Primii bani câştigaţi din fotbal au fost la acelaşi meci cu Cehlăul. Am câştigat vreo 20 de milioane, a fost o parte foarte interesantă a acestui moment. M-a chemat ultimul nea Rică si au rămas şi bani mărunţi, şi monede, şi hârtii mai mici şi m-am trezit cu ditamai plasa de plastic unde aveam prima. A fost un moment frumos fiindcă am mers acasă, majoritatea banilor i-am dat în casă, fiindcă părinţii mei aveau nevoie atunci, aveam nişte probleme de sănatate cu ei, şi cu nişte bănuţi i-am scos pe vecini la o pizza, la un biliard, o Cola, aşa se purta pe vremea aia”, a delarat Sânmărtean.

Afla mai multe despre: sanmarteanfc voluntariprimii banifotbal 

viewscnt
Articole similare