Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Cum a comentat Nicolae Dică, fost antrenor la FCSB, cele patru schimbări de la Iaşi: ”Nu e chiar aşa cum se spune!” Explicaţia tehnicianului

EXCLUSIV Cum a comentat Nicolae Dică, fost antrenor la FCSB, cele patru schimbări de la Iaşi: ”Nu e chiar aşa cum se spune!” Explicaţia tehnicianului

FCSB

Comentarii

FCSB a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 5-2, de echipa Poli Iaşi, în etapa a cincea a Ligii I.

Patru schimbări a făcut FCSB în partida cu Poli Iaşi, încă din minutul 28. Tinerii Cană, Şut şi Istrate plus Petre au fost înlocuiţi cu Miron, Florin Tănase, Sergiu Buş şi Dariu Olaru.

Deşi decizia a surprins foarte multă lume, Nicolae Dică, fost antrenor la FCSB a comentat altfel în studioul Telekom Sport: ”Ei ştiu mai bine. Au vrut să vină cu jucători cu experienţă în Liga 1, cu asta cred că au vrut să vină. Erau conduşi şi au vrut să aducă un plus de experienţă” a mărturisit Dică.

Dică a explicat şi schimbarea marcatorului din minutul 6, Istrate, fotbalist schimbat după 28 de minute cu Sergiu Buş: ”Istrate? La 3-1 pentru Iaşi, aceşti jucători foarte tineri, nu puteau ajuta echipa să întoarcă meciul” crede Nicolae Dică.

”Nu mi-a trezit amintiri. Eu am amintiri plăcute de la FCSB. Eu vorbeam cu MM, îi explicam ce voiam să fac, aveam o relaţie apropiată. Nu e chiar aşa cum se spune” a mai adăugat el.

FCSB a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 5-2, de echipa Poli Iaşi, în etapa a cincea a Ligii I. Pentru Poli Iaşi au marcat Andrei Cristea '8, '22, '53, Passaglia '19 şi Calcan '71, în timp ce pentru FCSB au punctat Istrate '6 şi Tănase '60 (penalti).

Din minutul 79, FCSB a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Darius Olaru.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare