Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum a comentat patronul lui Sepsi incidentul cu melodia de la meciul cu Juventus. Declaraţii surprinzătoare

EXCLUSIV | Cum a comentat patronul lui Sepsi incidentul cu melodia de la meciul cu Juventus. Declaraţii surprinzătoare
Comentarii

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a avut o reacţie foarte civilizată faţă de scandalul cu melodia jignitoare la adresa maghiarilor. Înainte de Juventus - Sepsi, meci jucat la FC Voluntari, crainicul stadionului a pus în boxe un melodie foarte controversată.

Laszlo Dioszegi spune că a fost în tribune la meciul Juventus - Sepsi, scor 0-2, dar nu a auzit ce a pus crainicul în boxe. Totuşi, patronul lui Sepsi a avut un discurs civilizat, în care a cerut pedepsirea vinovatului, dar nu şi-ar dori o amendă pentru Juventus.

”Nu, eu nu am auzit melodia, am fost sus la VIP, nu am auzit, nu am ce să comentez acolo. Este păcat. Deci fotbalul în România trebuie să fie numai fotbal şi atât. Nu ştiu dacă o pedeapsă mai mare... acum fiecare club e destul de sărac în ziua de astăzi. Deci nu trebuie să se amendeze, dar oricum trebuie să se traga un semnal de alarmă. Dacă într-adevăr a fost greşeală, să plătească cine a făcut greşeala. Şi atât”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru Telekom Sport. meciuri live Bundesliga

Omul de afaceri susţine că nu va face o plângere împotriva lui Juventus după acest incident: ”Nu, nu are de ce să existe o plângere. Dacă observatorul a notat, lăsăm treaba ligii să rezolve”, a mai spus Dioszegi.

 

Afla mai multe despre: juventus bucurestisepsiliga 1laszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare