Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum a fost aproape Iulian Miu să scrie istorie pentru Dinamo: ”Am fost acolo, dar mi s-a întâmplat un lucru ciudat!” Ce a păţit :)

EXCLUSIV | Cum a fost aproape Iulian Miu să scrie istorie pentru Dinamo: ”Am fost acolo, dar mi s-a întâmplat un lucru ciudat!” Ce a păţit :)

Superliga

Comentarii

Iulian Miu a făcut carieră la Steaua, pentru care a jucat din 1996 până în 2002, dar putea fi dinamovist. Lipsa de seriozitate a unui antrenor de la juniori i-a schimbat însă cursul carierei. Fostul fundaş stânga a fost invitatul lui Alexandru Săbău în ediţia din această săptămână a Top Interviurilor.

Miu a fost unul dintre jucătorii importanţi pe care Steaua i-a avut spre finalul anilor '90. Fundaş stânga de meserie, a jucat la Steaua în perioada 1996-2002. Însă cariera sa putea avea alt curs. Iulian Miu, 43 de ani, a dezvăluit că a vrut să înceapă junioratul la Dinamo, deşi locuia în Militari, cartier în care steliştii predomină. Însă a fost dezamăgit de cel care urma să-i fie antrenor, deoarece întârzia mereu la şedinţele de pregătire.

Până la urmă, şi-a făcut junioratul la Progresul şi apoi a ajuns la Steaua: ”Ne-am dus la Dinamo, dar acolo mi s-a întâmplat un lucru ciudat. Antrenorul tot întârzia. Şi atunci tatăl meu mi-a zis să mergem în altă parte şi am mers la Progresul. Eu stăteam în Militari. (Şi nu te-ai gândit să te duci la Steaua?) În urma discuţiei cu prietenii mei din faţa blocului, am zis să merg şi eu la Dinamo, că acolo erau ei. Avem 7 ani.

Eu am debutat la 17 ani la Progresul. N-am fost oprit în lot, apoi am terminat junioratul şi a început o poveste lungă şi frumoasă. Eu chiar am plâns: ”Domnule, vreau să joc şi eu la un club!” Acum, nu vreau să fiu modest, jucam destul de bine în curtea şcolii. :) Şi până la urmă am ajuns la Steaua”,
a dezvăluit Iulian Miu pentru Telekom Sport, în cadrul emisiunii Top Interviuri.

De-a lungul carierei, Miu a jucat pentru Progresul, Foresta, Steaua, FCSB Bacău, Bursaspor, UTA şi şi-a încheiat cariera la Concordia Chiajna, în 2008.

Afla mai multe despre: iulian miusteaua 

viewscnt
Articole similare