Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum a fost primit Ilie Năstase în Rwanda şi ce l-a impresionat acolo: ”Nici în Europa nu vezi aşa ceva!”

EXCLUSIV | Cum a fost primit Ilie Năstase în Rwanda şi ce l-a impresionat acolo: ”Nici în Europa nu vezi aşa ceva!”

Tenis

Comentarii

În urmă cu câteva luni, Ilie Năastase, cel mai valoros jucător de tenis din istoria României, a fost invitat de reprezentantul unei bănci din România pentru a promova tenisul în Rwanda. Ilie a rămas fără replică în clipa în care a constatat că este foarte iubit în această ţară africană.

Aproape o săptămână a petrecut Ilie Năstase în Rwanda: ”Am fost invitat acolo pentru a promova un turneu de tenis. Terenul pe care s-au disputat meciurile erau făcute de guvernul rwandez. Chiar dacă jucătorii de acolo nu beneficiază de condiţii de top, ca în restul lumii, pot spune că sunt foarte talentaţi. Am văzut o fetiţă care la 11 ani, era fericită că este campioană, dar avea la dispoziţie o rachetă nu foarte performantă”, a precizat Ilie Năstase pentru telekomsport.ro.

Fostul număr unu mondial a fost primit în Rwanda ca un adevărat rege: ”E frumos să vezi că oamenii îşi aduc aminte de tine după atâţia ani. M-am simţit foarte bine acolo”, a adăugat el. Năstase a rămas impresionat de un lucru care nu are legătură, în mod special cu lumea tenisului şi care ar fi trebuit să se regăsească şi în România, de multă vreme: ”Au investit enorm de mult în infrastructură. Au nişte şosele impecabile, cum poate nici în Europa nu poţi vedea. Ar fi trebuit să luăm exemplul lor”, a mai spus Năstase.

Afla mai multe despre: ilie nastaserwanda 

viewscnt
Articole similare