Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum a pierdut Dinamo un fotbalist de top: "Nu pot să cred aşa ceva, au fost lucruri ciudate". Florin Prunea, uluit de situaţie

EXCLUSIV | Cum a pierdut Dinamo un fotbalist de top: "Nu pot să cred aşa ceva, au fost lucruri ciudate". Florin Prunea, uluit de situaţie

Dinamo București

Comentarii

Florin Prunea a vorbit, într-un interviu exclusiv pentru Telekom Sport, despre plecarea lui Riccardo Piscitelli de la Dinamo. Fostul oficial din "Ştefan cel Mare" s-a declarat surprins total de faptul că Dinamo a renunţat la italian fără să primească niciun ban.

"Pentru mine este o enigmă. Era unul dintre primii trei portari din România. M-au sunat cei din Portugalia înainte să îl ia. Şi le-am zis că nu cred că puteţi să îl luaţi gratis de la Dinamo.

Nu cred că Riccardo Piscitelli putea să plece liber de la Dinamo. Nu pot să cred aşa ceva. Un portar de 26 de ani, în primii trei din românia. Nu cred aşa ceva. Însemană că s-au întâmplat lucruri ciudate. Nu pot să îmi dau seama", a declarat Florin Prunea. 

Mai mult decât atât, fostul mare portar al echipei naţionalei a fost sunat de italian pentru un sfat, iar atunci Piscitelli i-a dezvăluit lui Prunea cum a fost lăsat să plece de la Dinamo: "M-a sunat Riccardo să mă întrebe ce să facă şi i-am zis: <<Băi, eu nu aş pleca în locul tău. Pentru că sunt sigur că tu îţi găseşti o echipă foarte bună>>. Dar el a zis: <<Nu, plec gratis>>. <<Cum să pleci gratis? Cum să te lase Dinamo să pleci gratis?>>. <<Păi, s-a înţeles impresarul meu cu conducerea clubului>>.

Şi dacă a plecat liber un asemenea portar de la Dinamo, înseamnă că au fost lucruri ciudate", a mai spus Prunea. 

Piscitelli, cotat la 450.000 de euro, a semnat cu Nacional Madeira în Portugalia. Pentru Dinamo el a jucat 27 de meciuri. 

Afla mai multe despre: florin pruneadinamopiscitelli 

viewscnt
Articole similare