Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum a primit Dan Petrescu vestea infectării lui Alexandru Păun, în plină luptă pentru titlul Ligii 1! "Se gândeşte, în primul rând, la asta"

EXCLUSIV | Cum a primit Dan Petrescu vestea infectării lui Alexandru Păun, în plină luptă pentru titlul Ligii 1! "Se gândeşte, în primul rând, la asta"

CFR Cluj

Comentarii

Oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, a oferit ultimele detalii despre cele petrecute în club, unde Alexandru Păun a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Caz de coronavirus la CFR Cluj. Cum a reacţionat Dan Petrescu

Alexandru Păun a fost ghinionistul din lotul lui CFR Cluj. Mijlocaşul campioanei României a fost depistat pozitiv, iar partida cu FCSB a fost amânată. 

Dan Petrescu a pus pe primul plan sănătatea jucătorilor şi a celor din club, după cele aflate cu câteva ore înainte de derby-ul de pe Arena Naţională. "Bursucul" urmează procedurile în astfel de cazuri, susţine Marius Bilaşco: "Crede-mă că nu avem timp să ne gândim la asemena strategii pentru că este, a fost şi va fi foarte importantă sănătatea jucătorilor şi a tututor celor care suntem implicaţi în acest fenomen. Este dureros să auzim asemenea declaraţii. Nici nu aş vrea să le comentez (n.r. - campionii sunt acuzaţi de anumite strategii), pentru că trebuie să ne punem în situaţia în care există un caz de acest gen şi există acest perciol, ceilaţi colegi, antrenor şi aşa mai departe...

Dan Petrescu se gândeşte, în primul rând, la sănătatea jucătorului şi apoi la fotbal. Pentru că în momentul când există un asemenea caz cred că important e ca jucătorul sau jucătorii să fie sănătoşi. Noi, respectând această competiţie, am făcut acest test suplimentar, să nu punem în primejdie sănătatea celorlaţi jucători. Imaginaţi-vă că se disputa mediul, noi ascundeam acest caz şi puteau să apară mult mai multe cazuri în rândul celor de la FCSB, care nu puteau să desfăşoare o finală de Cupa României programată şi altfel lucrurile intrau pe o turnură nedorită de nimeni", a declarat oficialul campioanei României pentru Telekom Sport. 

Halucinant! Alexandru Păun putea juca infectat cu noul coronavirus în FCSB - CFR Cluj: "Nu trebuia să fie testat". Oficialii au evitat o situaţie dezastruoasă 

Afla mai multe despre: dan petrescualexandru pauncfr cluj 

viewscnt
Articole similare