Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum a prins Ianis Hagi transferul carierei. Gică Hagi: ”Trebuia să-i ascult şi pe ei!”

EXCLUSIV | Cum a prins Ianis Hagi transferul carierei. Gică Hagi: ”Trebuia să-i ascult şi pe ei!”

Superliga

Comentarii

Gică Hagi a dezvăluit că Ianis Hagi a fost transferat de Fiorentina încă de la vârsta de 15 ani, dar a fost lăsat să joace la Viitorul până în vara lui 2016, când avea aproape 18 ani.

Fiorentina a fost primul mare club din cariera lui Ianis Hagi, însă nu a avut prea mult succes acolo. Fiul lui Gică Hagi a ajuns la Florenţa în vara lui 2016, când nu împlinise 18 ani. Transferat ca un mare talent, Ianis nu s-a bucurat însă de prea multă încredere la echipa de seniori, astfel că Gică Hagi l-a răscumpărat.

Patronul şi antrenorul Viitorului a dezvăluit la Telekom Sport că cei de la Fiorentina au avut, iniţial, mare încredere în talentul lui Ianis, motiv pentru care l-au cumpărat încă de la vârsta de 15 ani:

”(n.r. dacă l-a întrebat cum este echipa naţională) El deja de la 14 ani ştie ce înseamnă, că e o onoare şi o mândrie şi va da totul. Deci pentru el nu există altceva decât echipa naţională. Fiorentina l-a luat de la 15 ani, a plătit în fiecare an nişte bani, trebuia să-i ascult şi pe ei. Au promis că îi dă şansă, că îi dă oportunitatea să joace. Nu s-a întâmplat şi atunci automat trebui ca şi club să-mi fac datoria, ca patron al acestui club, să ne luăm produsul foarte bun pe care l-am avut”, a declarat Gică Hagi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gica hagiviitorulianis hagiliga 1 

viewscnt
Articole similare