Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum a răspuns Nicolae Dică atunci când a fost întrebat dacă îl aşteaptă pe Alibec la naţională. Cei doi s-au atacat de mai multe ori

EXCLUSIV | Cum a răspuns Nicolae Dică atunci când a fost întrebat dacă îl aşteaptă pe Alibec la naţională. Cei doi s-au atacat de mai multe ori

Echipa națională

Comentarii

Proaspăt secund la naţională, Nicolae Dică are de rezolvat o primă situaţie delicată. Denis Alibec, cel care este într-o formă foarte bună, a avut la FCSB un conflict cu noul secund al lui Mirel Rădoi. Dică lasă însă de înţeles că a trecut peste acele neînţelegeri.

Cu Nicolae Dică antrenor, Denis Alibec a avut una dintre cele mai slabe forme din carieră. Compatibilitatea dintre cei doi a fost la cote foarte joase şi în timp relaţia dintre cei doi s-a răcit foarte mult. Ba chiar s-au atacat prin declaraţii publice. Denis Alibec l-a acuzat pe Nicolae Dică pentru faptul că n-a reuşit să se impună în vestiar şi nici n-a luat cele mai bune decizii.

Drept urmare, imediat după ce Dică a fost demis de la FCSB, Alibec a afirmat că n-a fost surprins de această decizie: ”Era de aşteptat să îl schimbe până la urmă. Eu aşa credeam de la început, dar e treaba lor, nu mă interesează pe mine ce se întâmplă acolo. N-a ştiut să se impună, probabil. (n.r. Ai simţit asta, că nu a fost antrenorul care s-a impus în faţa ta?) Da”.

La rândul său, Nicolae Dică a declarat că Denis Alibec strica atmosfera la echipă şi forma slabă a fost cauzată de atitudinea pe care a arătat-o în vestiar şi pe teren: ”Denis Alibec a jucat, nu antrenorul nu l-a lăsat să bage mingea în poartă. Poate au fost momente când Bizonul trebuia să joace mai mult, dar aşa a fost decizia atunci”, a spus atunci Nicolae Dică.



Acum, carierele celor doi s-ar putea intersecta din nou. Denis Alibec este într-o formă foarte bună şi a fost convocat la ultimele două meciuri ale României, cu Suedia şi cu Spania. De altfel, atacantul de 28 de ani ar putea face parte şi din lotul pentru barajul cu Islanda.

Odată cu noua funcţie, Nicolae Dică pare că a lăsat în urmă disputele pe care le-a avut cu Denis Alibec. Prezent în studioul Telekom Sport, secundul lui Mirel Rădoi spune că Alibec va fi luat în calcul pentru convocare dacă va continua să aibă o formă bună: ”(Îl aştepti şi pe Alibec?) Îi aşteptăm pe toţi jucătorii care sunt in formă”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dica 

viewscnt
Articole similare