Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum a ratat Sorin Cârţu şansa de a câştiga cel mai important trofeu european: ”M-au vrut cu doi ani înainte”

EXCLUSIV | Cum a ratat Sorin Cârţu şansa de a câştiga cel mai important trofeu european: ”M-au vrut cu doi ani înainte”

Top Interviuri

Comentarii

Sorin Cârţu a povestit la Top Interviuri despre cum putea să aibă în palmares Cupa Campionilor Europeni, dar a refuzat să meargă la Steaua. Fostul mare atacant spune că a ţinut cu Steaua când era mic, dar apoi şi-a împărţit iubirea cu Universitatea Craiova.

Sorin Cârţu a fost invitatul lui Alexandru Săbău în ediţia Top Interviuri din această săptămână. Printre altele, fostul component al Craiovei Maxima şi-a amintit cum putea să câştige Cupa Campionilor Europeni, în 1986. Cârţu spune că Steaua l-a dorit cu doi ani înainte, dar a preferat să rămână la Universitatea Craiova.

”Eu am ţinut cu Steaua până la 14-15 ani, dar, când şi craiova a promovat în Divizia A, am început să îmi împart dragostea. Îmi plăcea, mergeam după ei la antrenament. Plecau, îi aşteptam să facă baie, mergeam după ei. Cum plecau în grupuri, că n-aveau maşini... glumeau... Îl urmăream pe Oblemenco, chiar dacă nu era pe stilul meu de joc, dar era idol, aşa îl priveam. Pe urmă, să te dezbraci cu el, sî fii cu el în echipă... Am stat cu el în camera, în cantonamentul de iarnă am stat cu Oblemenco în cameră.

(n.r. întrebat dacă l-au cautat Steaua şi Dinamo) Steaua, Steaua, în '83. Da, '83 - '84 primat dată şi apoi, când şi-au făcut echipă şi eu n-am vrut să vin, şi atunci au mers pe Radu II. Prima dată au vorbit cu mine şi am zis că nu plec şi l-au luat pe Radu II şi în anul următor sau peste doi ani au luat Champions League. Cu steaua n-am avut rivalitate. Şi cu Dinamo, tot aşa, o chestie de rivalitate. Dar la Dinamo nu m am văzut nicidoată. Cu Dinamo era răutate mai mare”, a povestit Sorin Cârţu pentru Top Interviuri.

Afla mai multe despre: sorin cartusteauauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare