Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum a reacţionat Basarab Panduru după ce Gigi Becali l-a impus pe Panţîru în primul "11" la FCSB

EXCLUSIV | Cum a reacţionat Basarab Panduru după ce Gigi Becali l-a impus pe Panţîru în primul "11" la FCSB

FCSB

Comentarii

În direct la Minutul 91 de la Telekom Sport, Basarab Panduru (50 de ani) a comentat pe seama lui Ionuţ Panţîru (24 de ani), fotbalist pe care Gigi Becali a anunţat că-l va impune în primul "11" la FCSB după ce a adus victoria echipei roş-albastre în faţa Botoşaniului, 2-1, profitând de o greşeală a lui Eduard Pap.

Cum a reacţionat Basarab Panduru după ce Gigi Becali l-a impus pe Panţîru în primul "11" la FCSB

Panţîru a înscris un gol norocos, profitând de o mare eroare a lui Eduard Papp, şi a adus victoria FCSB contra lui FC Botoşani, scor 2-1. După partidă, Gigi Becali a anunţat că Panţîru i-a adus bucurie şi că va fi impus de patron în primul "11", Toni Petrea fiind nevoit să-i găsească un loc între titulari. Basarab Panduru a vorbit la Minutul 91 pe seama declaraţiei lui Becali.

Expertul Telekom Sport n-a fost împotriva ideii lui Gigi Becali: "Dacă nu ai unde să-l joci, îl scoţi pe Radunovic. Pe fază de apărare mi se pare parcă mai bun Radunovic. Panţîru se duce, câteodată îl prinde jocul în faţă. Până atunci o să joace inter probabil. Să vedem dacă vor folosi tot acolo. Au şi probleme de lot, s-ar putea să trebuiască să-l bagi. Poţi să joci cu Ovidiu Popescu şi Panţîru interi", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Ionuţ Panţîru, impus de Gigi Becali în echipa FCSB: "Trebuie să joace. Ăsta e ordinul!"

Golul lui Panţîru l-a cucerit pe Gigi Becali, care a dezvăluit că-l va impune pe fundaş în primul "11" la FCSB. Omul de afaceri din Pipera i-a transmis, în direct la TV, lui Toni Petrea că nu contează unde va juca, Panţîru trebuie să fie titular de acum încolo.

"Pe Panţîru îl veţi vedea mereu de acum încolo în teren. El mi-a adus bucurie, înseamnă că îmi merge bine cu el în teren. Nu mă interesează cum e la antrenamente, dar Panţîru trebuie să joace. Antrenorul să facă ce vrea, să-l bage unde vrea, dar el trebuie să joace. Ăsta e ordinul, de acum trebuie să-i găsească loc în echipă, pe orice poziţie, nu contează unde", a spus Gigi Becali, la Pro X.

Ionuţ Panţîru a jucat 25 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon la FCSB, timp în care a marcat o dată şi a livrat trei pase de gol.

Afla mai multe despre: basarab pandurufcsbionut pantiru 

viewscnt
Articole similare