Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum a reacţionat Florin Prunea după ce a apărut informaţia că a acceptat funcţia de manager general la Dinamo

EXCLUSIV | Cum a reacţionat Florin Prunea după ce a apărut informaţia că a acceptat funcţia de manager general la Dinamo

Superliga

Comentarii

Florin Prunea neagă informaţia potrivit căreia şi-a dat acordul să ocupe funcţia de director general la Dinamo. Fostul portar a recunoscut însă că a vorbit cu Mircea Rednic despre această variantă.

Florin Prunea şi Mircea Rednic au fost invitaţi de Ioan Ovidiu Sabău la Petroul - U Cluj, meci care s-a jucat în week-end. Cu această ocazie, Rednic ar fi încercat să-l convingă pe Prunea să vină la Dinamo şi acesta şi-ar fi dat acordul. Însă fostul preşedinte al lui Poli Iaşi spune că a fost o doar o discuţie cu Mircea Rednic, dar nu are nicio ofertă oficială de la Dinamo:

”Am fost invitaţi amândoi (n.r. el şi Mircea Rednic), pentru că ne-am întâlnit la meciul Petrolul - U Cluj. Am fost invitaţii lui Neluţu Sabău. Şi sigur că am discutat, despre fotbal în general. Dar nu. Deocamdată, nu se pune problema să vin la Dinamo. Am discutat mult cu Mircea, gândim aproape la fel fotbalul, dar nu există nicio ofertă oficială. Am avut discuţii (n.r. în trecut) şi cu Ionuţ Negoiţă, şi ceilalţi Dinamo, dar n-a fost să fie.

Deocamdată, nu pot să vorbesc, nu am nicio ofertă. Nu ştiu la ce să mă aştept. Dacă va fi ceva mai departe, chiar nu ştiu ce să vă spun. Dacă vreodată Mircea îmi voi cere ajutorul, eu îl voi ajuta, indiferent dacă o să fiu sau nu la Dinamo, pentru că suntem pe aceeaşi lungime de undă. Am avut oferte şi de la alte echipe, dar, deocamdată, nu sunt tentat să revin foarte repede”
, a declarat Florin Prunea pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin pruneadinamo 

viewscnt
Articole similare