Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum a reacţionat Gâlcă în momentul în care a fost întrebat despre Lazio - FCSB 5-1

EXCLUSIV | Cum a reacţionat Gâlcă în momentul în care a fost întrebat despre Lazio - FCSB 5-1

Superliga

Comentarii

Prezent la evenimentul la care Ionuţ Lupescu şi-a anunţat oficial candidatura la şefia FRF, Costel Gâlcă spune că fotbalul românesc are nevoie de o schimbare la vârf. Antrenorul în vârstă de 45 de ani a evitat însă să vorbească despre FCSB.

Gâlcă este ultimul antrenor care a reuşit să câştige titlul cu FCSB. În sezonul 2014-2015, antrenorul în vârstă de 45 de ani a reuşit să câştige toate trofeele interne: campionatul, Cupa şi Cupa Ligii. Însă patronul FCSB n-a dorit să-i prelungească înţelegerea. Gâlcă spune că urmăreşte în continuare meciurile FCSB-ului, dar a evitat cu fair-play să vorbească despre eşecul cu 5-1 în faţa lui Lazio: ”N-aş vrea să vorbim despre fotbal, ci despre acest eveniment (n.r. lansarea candidaturii lui Lupescu)... Urmăresc, dar nu vreau să vorbesc despre acest lucru”, a spus Gâlcă pentru Telekom Sport.

Liber de contract, Costel Gâlcă a ţinut să-şi arate susţinerea pentru Ionuţ Lupescu, cel care şi-a anunţat oficial candidatura pentru preşedinţia FRF. Fostul mare mijlocaş român spune că fotbalul românesc are nevoie de calităţile manageriale ale lui Lupescu şi speră că acesta va reuşi să-l învingă pe Răzvan Burleanu:

”E de bun augur pentru că am venit cât mai mulţi colegi de-ai lui, pentru a-l sprijini. Au fost vreo 3-4 generaţii de diferite etape ale fotbalului românesc. Sper ca Ionuţ Lupescu să-i convingă pe votanţi, dar cum a spus şi el în discurs, împreună cu noi care îl sprijinim. Are o experienţă foarte mare la UEFA, a lucrat în Federaţie, cred că în momentul actual e omul cel mai adecvat pentru fotbalul românesc şi este un lider înascut. O să se vadă această schimbare în fotbalul românesc şi eu sper să fie el învingătorul pe 18 aprilie. De fapt, fotbalul românesc, nu el. Deja suntem într-o situaţie complicată, dar eu nu vreau să vorbesc decât de Lupescu. Sper ca toţi care am fost în sală şi care n-au fost să putem să-l sprijinim şi să-i convingem pe ceilalţi să iasă el”, a declarat Costel Gâlcă pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: costel galcafcsbliga 1ionut lupescu 

viewscnt
Articole similare