Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum a reuşit Cosmin Olăroiu să-i facă faţă lui Gigi Becali: ”V-am spus asta de 1.000 de ori!”

EXCLUSIV | Cum a reuşit Cosmin Olăroiu să-i facă faţă lui Gigi Becali: ”V-am spus asta de 1.000 de ori!”

Stranieri

Comentarii

Cosmin Olăroiu, cel mai de succes antrenor din istoria recentă a FCSB-ului, a povestit cum a reuşit să coopereze cu Gigi Becali - un patron greu de controlat. Olăroiu susţine că a avut şi el dispute cu patronul FCSB, însă au fost făcute publice.

Cosmin Olăroiu a fost unul dintre puţinii antrenori care au reuşit să deţină controlul în relaţia cu Gigi Becali. Asta l-a ajutat să aibă şi rezultate importante, printre care semifinala Cupei UEFA din 2006. Cosmin Olăroiu spune că a avut şi el discuţii în contradictoriu cu patronul FCSB, însă a reuşit să le ţină departe de ochii publicului. În plus, susţine că a avut şi o altfel de relaţie cu Gigi Becali.

”V-am mai spus de 1.000 de ori, am avut o altă relaţie. Eu cu Gigi am avut o relaţie diferită decât orice alt antrenor pe care l-a avut. Şi aici discutăm despre două lucruri diferite. Şi eu am avut probleme, am avut multe discuţii, şi pro, şi contra, dar niciodată nu am ieşit să le fac publice. Acum, ele sunt prea publice, dar au fost tot timpul discuţii. Au fost nemulţumiri, probabil şi de la el, probabil şi de la mine dar nu am ieşit să spun public niciodată. Noi avem tot timpul tendinţa asta de a denatura şi de a amplifica. Presa trebuie să se vândă şi voi ştiţi cel mai bine ce se caută. De asta şi apar lucrurile astea”, a declarat Cosmin Olăroiu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cosmin olaroiufcsbgigi becaliliga 1 

viewscnt
Articole similare