Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum ar răspunde Salomao dacă ar primi o ofertă de la FCSB. Golgheterul lui Dinamo mai are contract doar până în vară

EXCLUSIV | Cum ar răspunde Salomao dacă ar primi o ofertă de la FCSB. Golgheterul lui Dinamo mai are contract doar până în vară

Superliga

Comentarii

Diogo Salomao este golgheterul lui Dinamo în acest moment, cu şase goluri, însă mai are contract doar până în vară. Întrebat dacă ar accepta o eventuală ofertă de la FCSB, mijlocaşul portughez spune că se concentrează pe activitatea sa la Dinamo.

Salomao este cel mai bun marcator al lui Dinamo, deşi nu joacă atacant. Mijlocaşul de 30 de ani a marcat 6 goluri până acum şi este unul dintre cei mai importanţi jucători din lot. Vestea proastă pentru suporterii lui Dinamo este că Salomao mai are contract doar până în vară şi ar putea pleca liber de contract, dacă nu este convins cu o nouă propunere.

În acest context, jucătorul portughez a fost întrebat cum ar reacţiona dacă ar primi o ofertă de la FCSB, aşa cum s-a întâmplat în ultima vreme cu cei mai buni jucători de la Dinamo. Salomao spune că nu ia în calcul această variantă, momentan:

”Nu mă gândesc la aşa ceva în acest moment. Sunt foarte mulţumit aici şi îmi face plăcere să joc pentru Dinamo şi să locuiesc în acest oraş. Nu mă gândesc la alte posibilităţi în acest moment. Vom vedea ce se va întâmpla. Niciodată nu se ştie. Eu am un singur gând, de a ajuta echipa cât mai am contract aici şi să fac tot posibilul pentru a îndeplini acest lucru”, a declarat Salomao pentru Telekom Sport.

Mijlocaşul de bandă spune că va da totul pentru Dinamo în această perioadă, chiar dacă mai are doar şase luni de contract: ”Nu am un plan definitvat acum, mai am 6 luni de contract aici. Doar la asta mă gândesc, să fiu profesionist până la capăt, să ajut echipa, iar la final de contract, dacă am posibilitatea de a creşte, voi discuta cu clubul şi vom vedea ce se va întâmpla”, a mai spus Salomao.

Afla mai multe despre: diogo salomaodinamoliga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare