Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum au comentat oficialii CFR-ului prelungirea înţelegerii cu Omrani: "Să vină FCSB şi să arate contractul"

EXCLUSIV | Cum au comentat oficialii CFR-ului prelungirea înţelegerii cu Omrani: "Să vină FCSB şi să arate contractul"

CFR Cluj

Comentarii

Billel Omrani rămâne jucătorul celor de la CFR Cluj. Ardelenii l-au convins, iar atacantul francez a semnat prelungirea contractului pe încă trei sezoane.

"Noi demonstrăm că suntem un club profesionist. Într-adevăr, au fost şi oferte concrete pe adresa clubului pentru Omrani, dar i-am lăsat pe toţi să comenteze ce au vrut. Eu am spus că în câteva zile se va clarifica toată situaţia. Eu am spus încă de acum 3-4 săptămâni că Omrani este şi va fi jucătorul CFR-ului. Iată că totul s-a clarificat.

El mai avea un an de contract, dar ne-am dorit prelungirea, pentru că riscam să îl pierdem gratis în următoarele şase luni. El avea contract cu noi, nu asta era problema, dar este un jucător tânăr, de perspectivă şi ne-am dorit să îl ţinem alături de noi cât mai mult timp.

Nu există un contract cu FCSB. Nu avea cum să semneze cu FCSB. Este clar că Omrani a avut un contract cu noi. Dacă ei susţin că au avut un contract cu el, îi rog să prezinte contractul. Eu nu ştiu dacă există, dar, dacă există, să-l prezinte. În caz contrar, contractul nu există. Vom vedea dacă jucătorul a fost contactat de FCSB. Vom discuta cu avocaţii noştri şi vom vedea care a fost strategia exactă" , a declarat directorul sportiv al CFR-ului, Bogdan Mara, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: omranimaracfrfcsb 

viewscnt
Articole similare