Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum e văzut conflictul Rednic - Lucescu din interior: "Mă deranjează enorm! Trebuia să se abţină!"

EXCLUSIV | Cum e văzut conflictul Rednic - Lucescu din interior: "Mă deranjează enorm! Trebuia să se abţină!"
Comentarii

Fost coleg la Dinamo atât cu Mircea Rednic, cât şi cu Mircea Lucescu, Ionel Augustin spune că e deranjat de conflictul dintre cele două mari glorii ale clubului roş-alb.

Legendarul atacant al formaţiei din Ştefan cel Mare spune că Rednic ar fi trebuit să se abţină în a face declaraţii acide la adresa lui Il Luce şi consideră că cei doi ar trebui să aibă o discuţie faţă în faţă pentru a clarifica situaţia.

"Pe mine mă deranjează enorm. Nu ştiu şi nici nu vreau să mă pronunţ pentru că am o stimă şi un respect pemtru Mircea Lucescu care a avut şi o contribuţie la lansarea mea în fotbal, în perioada în care a fost la Dinamo jucător.

Plus că şi pentru Rednic a avut un mare cuvânt să ajungă unde a ajuns. Bineînţeles că avea şi calităţile necesare... Pe mine mă doare din punctul ăsta de vedere, cred că trebuia să se abţină, să nu facă asemenea declaraţii acide.



Sunt ferm convins că poate să facă gestul acesta, dar văd deja ia amploare, în loc să se potolească spiritele, ceea ce mă deranjează şi acel conflict cu Boloni, pentru care am o stimă şi un respect din toate punctele de vedere, cu Hagi.

La fel, pe care îl stimez şi îl felicit pentru ce a făcut la Academia Hagi.

Nu sunt bune aceste lucruri, conflictele acestea mai ales la nivel aşa de mare, dar aici mă depăşeşte şi pe mine şi  nu ştiu cum a ajuns să aibă conflictul ăsta"
, a declarat Ionel Augustin pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mircea lucescumircea rednic 

viewscnt
Articole similare