Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum i-a convins Contra pe jucătorii spanioli cu CV să vină la Dinamo: "Asta le-am zis! Pot să ne aducă plus valoare"

EXCLUSIV | Cum i-a convins Contra pe jucătorii spanioli cu CV să vină la Dinamo: "Asta le-am zis! Pot să ne aducă plus valoare"
Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport, Cosmin Contra (44 de ani), noul antrenor de la Dinamo, a vorbit despre noile achiziţii din Ştefan cel Mare şi despre modul cum i-a convins pe jucători să semneze, deşi echipa trece prin momente grele.

Dinamo a intrat într-o nouă eră, cu Cortacero şi Contra la cârmă, iar antrenorul "câinilor" e încrezător că echipa va renaşte şi va fi din nou sus. Cel poreclit "Guriţă" a spus, pentru Telekom Sport, cum i-a convins pe jucătorii spanioli aduşi recent să semneze. Unii dintre jucători, precum Juan Camara sau Borja Valle, au jucat la echipe importante precum Barcelona sau Deportivo La Coruna.

"Sunt jucători care au trecut pe la echipe de prima divizie, ultimii ani au jucat la echipe din a doua divizie, unii gen Camara a jufcat în Polonia. Sunt jucători cu experienţă care pot să ne aducă plusul de valoare de care avem nevoie în momentul de faţă. (n.r. - de Camara) I-am spus dacă vrea să pună mâna la revenirea unei echipe de mare tradiţie din România în elita fotbalului românesc La toţi le-am spus acelaşi lucru, dacă îşi doresc să vină la un club mare din România, la un club care a avut probleme în ultimii 3 ani de zile", a spus Cosmin Contra, pentru Telekom Sport.

Dinamo i-a transferat, de la venirea lui Cosmin Contra, pe Juan Camara, Alexander Gonzalez, Isma Lopez, Borja Valle, Vlad Achim, Janusz Gol sau Adam Nemec.

Afla mai multe despre: cosmin contradinamoliga 1transferuri 

viewscnt
Articole similare