Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum îşi propune Martin Ambros să o surprindă pe CSM Bucureşti

EXCLUSIV | Cum îşi propune Martin Ambros să o surprindă pe CSM Bucureşti

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti va întâlni Gyor în semifinale Ligii Campionilor la handbal feminin, iar Martin Ambros, selecţionerul naţionalei feminine a României şi antrenorul celor de Gyor, va încerca să treacă de chipa din Bucureşti cu o strategie specil gândită pentru această partidă.

”Când vorbim de CSM Bucureşti, vorbim de o echipă mare, cu jucătoare de top pe toate posturile. Cred că trebuie să fim foarte atenţi cu fiecare jucătoare în parte. O să vedem dacă vom putea să le facem să joace la un nivel la care nu sunt obişnuite. O să vedem dacă vom fi capabili să le punem sub presiune, să nu fie la nivelul lor obişnuit, pentru că ar fi foarte important pentru noi”, a spus Martin Ambros la Telekom Sport.

Trei jucătoare importante lipsesc din lotul Gyorului, însă antrenorul spaniol are în lot jucătoare care pot acoperi golul lăsat de acestea. ”Din fericire, toate care sunt aici pot juca. Nora, Tomori şi Jana nu o vor face, dar sunt absenţe pe care le ştiam deja. Trebuie să avem magie în acest final de săptămână, să încercăm să facem meciuri bune şi cred cu tărie că echipa poate face acest lucru”, a mai spus Martin Ambros.

Toate meciurile din Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin vor putea fi urmărite în direct la Telekom Sport 1, sâmbătă şi duminică, iar pe telekomsport.ro vei avea instant fazele video importante.

Afla mai multe despre: handbabal femininliga campionilorgyormartin ambros,  

viewscnt
Articole similare