Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum l-a lăsat Papură mut de uimire pe Mihai Rotaru: ”Când am văzut ce face am rămas blocat”

EXCLUSIV | Cum l-a lăsat Papură mut de uimire pe Mihai Rotaru: ”Când am văzut ce face am rămas blocat”

Superliga

Comentarii

Mihai Rotaru a povestit un moment în care Corneliu Papură l-a lăsat mut de uimire. Acţionarul majoritar al Universităţii Craiova susţine că nu se aştepta ca Papură să facă trei schimbări la pauza meciului cu Viitorul, decizie care l-a pus într-o postură neplăcută.

Universitatea Craiova a anunţat sâmbătă că s-a despărţit de Corneliu Papură, după seria de şapte meciuri fără victorie. Intrat în direct la Telekom Sport, Mihai Rotaru a fost întrebat dacă o parte din deciziile pe care Papură le-a luat în timpul meciului au pornit, de fapt, de la patron. Rotaru a negat vehement că s-ar implica în vreun fel în deciziile antrenorului şi a povestit un episod care l-a lăsat mut de uimire.

Cum l-a lăsat Corneliu Papură mut de uimire pe Mihai Rotaru

O decize ciudată luată de Corneliu Papură a fost la pauza meciului cu Viitorul, încheiat 1-1. La pauză, când echipa era în avantaj, fostul antrenor al Craiovei a decis să facă nu mai puţin de trei schimbări. Au ieşit atunci Mamut, Cîmpanu şi Mateiu şi au intrat Ivan, Bărbuţ şi Bic.

Acea decizie luată de Corneliu Papură a semănat destul de mult cu ”activitatea” lui Gigi Becali din timpul meciurilor jucate de FCSB. Însă Mihai Rotaru susţine că n-a avut niciun fel de implicare. Mai mult, era în vacanţă, urmărea meciul şi a rămas mut de uimire când a văzut că Papură face trei schimbări la pauză:

”(n.r. Dacă îi făcea schimbările lui Papură) E o mare prostie, eram în vacanţă, eram cu patru ore în faţă şi vedeam meciul cu soţia. Şi în momentul când am văzut că face trei schimbări am rămas blocat. Stai să vezi că presa o să zică că mă cred Gigi Becali şi fac trei schimbări la pauză. Niciodată nu m-am implicat peste antrenor”, a mărturisit Mihai Rotaru pentru Telekom Sport.

Când va avea Craiova un nou antrenor

Mihai Rotaru susţine că are mai multe soluţii pentru postul de antrenor, după ce Corneliu Papură a fost demis. Acţionarul majoritar al Craiova spune că nu mai puţin de 10 nume de antrenori sunt pe această listă şi de luni vor începe negocierile:

”Suntem deocamdată la lista lungă, care e încă deschisă, şi are deja vreo zece nume pe ea. Apoi, vom face o listă scurtă şi de pe ea vom începe negocierile. Cred că undeva pe luni vom cunoaşte primul nume pe care îl alegem şi cu el vom purta tratative, nu voi discuta în acelaşi timp cu mai mulţi antrenori niciodată”, a spus Mihai Rotaru.

Afla mai multe despre: corneliu papura 

viewscnt
Articole similare