Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum l-au surprins jucătorii pe Viorel Moldovan la reunire: ”Chiar i-am felicitat”

EXCLUSIV | Cum l-au surprins jucătorii pe Viorel Moldovan la reunire: ”Chiar i-am felicitat”

Superliga

Comentarii

Jucătorii Chindiei s-au reunit astăzi cu gândul să reuşească la finalul sezonului să se bucure de salvarea de la retrogradare. Viorel Moldovan spune că a rămas surprins de cât de multă grijă au avut jucătorii la alimentaţie şi la greutate.

Viorel Moldovan şi-a felicitat jucătorii la reunire. Fostul mare internaţional român a ţinut să sublinieze că jucătorii i-au respectat indicaţiile şi au revenit din vacanţă fără kilograme în plus, deşi au trecut peste Sărbătorile de Iarnă:

”Toată lumea bine şi chiar i-am felicitat pentru că, din punct de vedere fizic, au venit bine şi mă refer aici la greutate, ceea ce este bine, ţinând cont de sărbătorile de iarnă când se consumă destul de mult, se mănâncă mai mult decât trebuie. Am o echipă din acest punct de vedere ”slim” şi mă bucură acest lucru, pentru că e numai în interesul lor să vină bine şi din acest punct de vedere, să nu vină graşi. Pentru că numai ei au de suferit”, a declarat Viorel Moldovan pentru Telekom Sport.

Antrenorul Chindiei spune că aşteaptă câteva întăriri, însă transferurile vor fi făcute în funcţie de posibilităţile clubului:

”Va fi un sezon foarte complicat pentru noi, mai sunt 4 jocuri din sezonul regulat, e această perioadă de pregătire scurtă. (Mai ai nevoie şi de suflu nou? Pe ce posturi ai cerut întăriri?) Vom vedea ce vom putea aduce în funcţie de posibilităţile noastre. Fără îndoială că avem nevoie să ne întărim valoric, nu numeric. Aş vrea să putem aduce jucători români, e destul de complicat cu străinii. Şi cu românii nu este uşor. Vom încerca să găsim şi să ne întărim în fiecare compartiment”, a mai spus Viorel Moldovan.

După reunire, Chindia se va antrena timp de o săptămână la Târgovişte şi apoi va pleca în cantonament în Antalya.

Jucătorii care au fost prezenţi la reunire: Andrei Şerban, Adrian Ioniţă, Benga, Dudea, Iustin Popescu, Dinu Moldovan, Aioanei, Martac, Cornel Dinu, Leca, Novac, Liviu Mihai, Ovidiu Bic, Piţian, Florea, Neguţ, Burlacu, Alex Negrea.

Au fost învoiţi: Vadim, Cherchez, Ivancic şi Yamego.

Afla mai multe despre: viorel moldovan 

viewscnt
Articole similare