Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum priveşte Neicuţescu ratarea transferului în Polonia: "Mi-am dorit de mic asta" Ce spune despre perioada petrecută la Târgovişte

EXCLUSIV | Cum priveşte Neicuţescu ratarea transferului în Polonia: "Mi-am dorit de mic asta" Ce spune despre perioada petrecută la Târgovişte

Dinamo București

Comentarii

Fotbalistul revenit la Dinamo în această vară a fost foarte aproape de a fi vândut în străinătate la doar câteva zile după anunţul întoarcerii sale în Ştefan cel Mare. Mihai a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre întoarcerea sa în Ştefan cel Mare.

100.000 de euro puneau pe masă polonezii pentru mijlocaşul câinilor. 
 
"Nu pot spune că sunt dezamăgit, într-adevăr mi-aş fi dorit să am o nouă experienţă, însă până la urmă este clubul meu, mi-am dorit de mic să joc aici şi mă bucur enorm că acum am şansa să demonstrez ce ar fi trebuit să demonstrez de mult. Într-adevăr, îmi doresc să fiu titular oriunde mă duc, asta depinde doar de mine, nu-mi poate promite nimeni că joc titular meci de meci. Eu trebuie să-mi fac treaba cât mai bine şi să-mi văd de ale mele, nu contează nimic altceva" spune fotbalistul de doar 20 de ani. 
 
Neicuţescu a fost împrumutat la Chindia în ultimii doi ani, iar Viorel Moldovan a avut un rol foarte important în creşterea în valoare a jucătorului. 
 
"Cred că a fost una dintre cele mai frumoase perioade de când m-am apucat de fotbal. A fost promovarea şi startul ăsta bun de sezon. Cred că prin intermediul acesta aş putea să-i mulţumesc pentru tot ce m-a învăţat, tot ce m-a ajutat să fac, ca să ajung înapoi aici. M-aş fi bucurat să fie şi dânsul aici, dar asta a fost situaţia. Fiecare trebuie să ne vedem de drumurile noastre, dacă nu se poate, până la nesfârşit n-am fi putut să stăm împreună, nu? " a fost comentariul lui Neicuţescu. 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: dinamoneicuţescuchindiaviorel moldovanofertapolonia 

viewscnt
Articole similare