Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum s-a ajuns la declaraţiile prin care Gică Hagi a uimit: "E greu să-l privească pe Ianis din poziţia de antrenor. Să lase numele de pe spate"

EXCLUSIV | Cum s-a ajuns la declaraţiile prin care Gică Hagi a uimit: "E greu să-l privească pe Ianis din poziţia de antrenor. Să lase numele de pe spate"

Stranieri

Comentarii

Preşedintele Viitorului, Gică Popescu, i-a luat apărarea fotbalistului lui Rangers, Ianis Hagi, fiul lui Gică Hagi. Oficialul a încercat să explice anumite declaraţii oferite de "Rege" şi care au provocat discuţii contradictorii.

Gică Popescu, despre Ianis Hagi: "Gică îl priveşte din poziţia de tată"

"De ce să se facă discuţii? Trebuie lăsat la o parte numele de pe spate. E băiatul lui Gică Hagi, dar ce treabă are asta? Nu înţeleg de ce e pus sub lupă. Niciun jucător român din străinătate nu e pus sub lupă cum e pus el. E greu ca Gică să-l privească pe Ianis din poziţia de antrenor. Îl priveşte din poziţia de tată şi e evident că face anumite declaraţii. Eu nu am spus că Gică a făcut mereu cele mai bune declaraţii. A avut explicaţii tactice pertinente, dar când face referiri la Ianis le faci din poziţia de părinte", a declarat Gică Popescu. 

Preşedintele Viitorului a subliniat, din nou, diferenţa dintre fotbalistul Gică Hagi şi Ianis Hagi: "Mi se pare că e pe un drum foarte bun la Rangers. Nu mă uit la meciuri, mă uit la ce declară antrenorul (n.r. - Steven Gerrard). E foarte mulţumit de el, la ultimul meci a zis că a schimbat soarta meciului. Are o dezvoltare corectă, nu are calităţile lui Gică, are o altă structură fizică. Păi, Gică a fost printre cei mai buni din Europa, Gică avea explozie nativă. Ne aşteptăm ca la turneul final din acest an să fie unul dintre cei mai buni, la tineret. 

Ambele sunt importante acum, şi EURO U21, şi preliminariile mondialului. Copiii ăştia vor să meargă la CM, dar e important şi EURO U21, e dificil", a mai spus Gică Popescu. 

 

Afla mai multe despre: ianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare