Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum s-a decis Răzvan Raţ să se apuce fotbal: "Totul a pornit de la echipa satului, unde tata era antrenor"

EXCLUSIV | Cum s-a decis Răzvan Raţ să se apuce fotbal: "Totul a pornit de la echipa satului, unde tata era antrenor"

Fotbal

Comentarii

Răzvan Raţ a început fotbalul la vârsta de 7 ani în echipa satului. Tatăl lui era antrenor, pe atunci, iar el era "privilegiat". "La 10-11 ani deja se putea face o diferenţă, fără să mă laud, se vedea o diferenţă de talent".

"Eram în echipa satului, să zic aşa, tata fiind antrenor, cred că era ceva normal să mergi la fotbal pentru că, practic, toţi copiii din localitate mergeau la fotbal, eram privilegiat pentru că tata era antrenor. Sunt primii mei paşi în fotbal şi începutul carierei mele. Eram în 1988, la 7 ani nu ai decât să visezi, mergi la fotbal şi esti unul dintre milioanele de copii care visează să ajungă un fotbalist al naţionalei sau să joace într-un club care evoluează în Champions League. Eu cred că sunt un norocos, sunt unul dintre puţinii jucători care au ajuns să joace în echipa naţională şi în cea mai bună competiţie intercluburi.

Nu aveam idoli, dar Lupu era un jucător foarte la modă în anii '90, Sabău, după care am apucat să şi joc cu ei ceea ce pentru mine a fost într-adevar un vis. Jucam atacant extremă, nu erau posturi, practic, dar pe urmă undeva, la 9-10 ani jucam extremă stângă. Era modelul Ajax atunci, se juca cu 3 atacanţi vârf şi două extreme. Eram privilegiat, pentru că jucam cu băieţi mai mari, dar eram şi eu pe acolo. Când am început să cresc, undeva până la 10-11 ani, deja se putea face o diferenţă, fară să mă laud, se vedea o diferenţă de talent", a povestit Raţ într-un interviu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: razvan ratexclusivpovestetelekomsport 

viewscnt
Articole similare