Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum s-a ruinat o afacere din care Gigi Becali câştiga sume record. Explicaţiile lui Cosmin Contra

EXCLUSIV | Cum s-a ruinat o afacere din care Gigi Becali câştiga sume record. Explicaţiile lui Cosmin Contra

Superliga

Comentarii

Cosmin Contra susţine că absenţa echipelor româneşti din grupele Champions League aduce după sine scăderea cotelor jucătorilor din Liga 1. Selecţionerul a făcut această declaraţie în situaţia în care turcii au scris că Fenerbahce vrea să ofere trei milioane de euro pentru Dennis Man.

FCSB a fost în ultimii ani o prezenţă constantă în cupele europene şi, în paralel, a reuşit să vândă jucători pe sume record. Primele trei locuri în topul celor mai scumpi jucători plecaţi din Liga 1 sunt afaceri încheiate de FCSB în ultimii ani: Chiricheş la Tottenham (9,5 milioane de euro), Stanciu la Anderlecht (8,2 milioane de euro) şi Gardoş la Southampton (6,8 milioane de euro). De altfel, transferurile de jucători au fost printre cele mai profitabile afaceri pe care le-a făcut Gigi Becali.

Contra spune că, momentan, este mult mai greu să ajungem în situaţia în care un jucător din Liga 1 să plece pe o sumă considerabilă. Asta pentru că absenţa din grupele cupelor europene, mai ales din cele ale Ligii Campionilor, le afectează foarte mult cota:

”Cum vindeam jucătorii când Steaua era an de an în Champions League? Pe 10 milioane, 9 milioane, 8 milioane, 6 milioane. Când nu joci în cupele europene, nu se mai plătesc aşa de mulţi bani, ofertele scad, chiar dacă e internaţional sub 21, chiar dacă s-a calificat la Campionatul European. Champions League îţi ridică valoarea foarte mult”, a declarat Cosmin Contra la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cosmin contrachampionsleaguefcsbdennis manfenerbahce 

viewscnt
Articole similare