Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum s-a văzut din teren accidentarea lui Perovic: "Mi-am dat seama că e inconştient. Săracul, era plin de sânge!" Atacantul a plecat cu ambulanţa la spital

EXCLUSIV | Cum s-a văzut din teren accidentarea lui Perovic: "Mi-am dat seama că e inconştient. Săracul, era plin de sânge!" Atacantul a plecat cu ambulanţa la spital

FCSB

Comentarii

Cristi Bălgrădean (31 de ani) a vorbit, pentru Telekom Sport, după derby-ul Dinamo - FCSB 2-1, despre clipele de groază pe care le-au trăit jucătorii pe teren cu accidentarea lui Slavko Perovic (30 de ani). Atacantul "câinilor" a rămas inconştient pe teren în urma unui contact cu Iulian Cristea. "Pufi" şi-a dat seama imediat că vârful de atac a rămas inconştient pe teren.

În finalul primei reprize a derby-ului, Iulian Cristea  l-a faultat pe Slavko Perovic, iar acesta a ajuns la spital. A rămas inconştient pe gazon, iar jucătorii din jurul său au făcut semne diseprate spre medicii de pe ambulanţe. Perovic a plecat cu ambulanţa la spital, dar totul s-a terminat cu bine pentru el.

Bălgrădean a vorbit despre clipele de groază: "L-am văzut pe Perovic cum a căzut şi mi-am dat seama că e inconştient. Săracul, era tot plin de sânge. Am înţeles că a vorbit şi doctorul nostru cu doctorul lor şi am înţeles că e ok acum", a spus Cristi Bălgrădean, pentru Telekom Sport.

"Trebuie să uităm cât mai repede!"

În ceea ce priveşte partida, "Pufi" a declarat la finalul partidei că partida n-a fost aşa cum şi-ar fi dorit şi că eliminarea lui Iulian Cristea a dezechilibrat partida. Bălgrădean a mai spus că această înfrângere trebuie uitată cât mai repede. "Nu mai e nimic de spus. Cred eu că nu am făcut o partidă aşa cum ne doream.

Nu pot să zic că ne-a surprins cu nimic. Ştiam că va fi un meci greu, că vor veni cu o atitudine bună, pentru că au suporterii în spate. Nu ne-au surprins cu nimic, ne-a dezechilibrat acea eliminare a lui Iulică şi am jucat o repriză cu un om în minus. Cred că în mare parte acolo...

La 1-1 am încercat să ţinem de rezultat şi pe final să încercăm să forţăm şi victoria, dar nu am mai putut. Trebuie să uităm cât mai repede acest joc, să ne strângem, şi să câştigăm cu Chindia. Momentan nu e pierdut nimic. Vom încerca să mai facem încă o serie aşa cum a fost cea de zece meciuri fără înfrângere şi cu siguranţă ne vom bate până la final la campionat"
, a spus Bălgrădean.

Afla mai multe despre: balgradeanperovicaccidentare 

viewscnt
Articole similare