Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum se evita, în trecut, problema de tipul lui Alibec! Cornel Dinu a revitalizat un super atacant: ”Asta a făcut în plin campionat”

EXCLUSIV | Cum se evita, în trecut, problema de tipul lui Alibec! Cornel Dinu a revitalizat un super atacant: ”Asta a făcut în plin campionat”

FCSB

Comentarii

Adrian Mihalcea a comentat situaţia lui Alibec de la FCSB şi a vorbit şi despre o situaţie asemănătoare pe care a traversat-o în perioada în care era antrenat de Cornel Dinu.

Pe vremea în care juca la Dinamo, Adrian Mihalcea intrase într-o formă mai slabă şi nu mai reuşea să marcheze. Cornel Dinu, antrenorul de atunci al ”câinilor”, a reuşit să-l ”resusciteze” cu o metodă nouă la acea vreme.

Încă am convingerea că Alibec va redeveni acel jucător de acum doi ani, când era la Astra. Am trecut şi eu printr-un moment greu, când jucam la Dinamo. În plin campionat, Cornel Dinu mi-a dat o săptămână de pauză.

Mi-a zis <<Du-te, relaxează-te, fă ce vrei tu, dar când te întorci să uiţi de toate lucrurile negative de până acum>>. Nu ştiu dacă asta e reţeta potrivită şi acum, dar ţin minte că atunci am avut vreo nouă sau zece meciuri în care am marcat etapă de etapă.

M-a surprins, noi eram învăţaţi cu stilul mai comunist, mai riguros, iar din senin mi s-a dat libertatea să fac ce vreau. A avut tact şi m-a recâştigat”, a spus Adrian Mihalcea, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihalceaalibeccornel dinudinamo 

viewscnt
Articole similare