Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum se menţine Florin Gardoş în formă în izolare: "Săptămâna trecută am plantat nişte pomi"

EXCLUSIV | Cum se menţine Florin Gardoş în formă în izolare: "Săptămâna trecută am plantat nişte pomi"
Comentarii

Fotbalul s-a oprit, cu mici excepţii, peste tot în lume din cauza pandemiei de Coronavirus, iar Florin Gardoş (31 de ani) a dezvăluit, pentru Telekom Sport, cum se menţine în formă acum că nu se poate antrena normal. Fundaşul Craiovei îşi petrece autoizolarea alături de părinţi, la Satu Mare.

Gardoş rămâne în formă plantând pomi în grădina casei părinţilor şi aleargă prin curte pentru a-şi menţine, pe cât se poate, tonusul. Preparatorul fizic al oltenilor le-a trimis fotbaliştilor program de pregătire, iar fundaşul îl respectă cât poate de mult.

"Stau mai mult prin casă, cum e normal. Trebuie să ai ture de socializare, Facebook, Instagram, mă uit la seriale... Cu asta îmi ocup timpul. Şi încerc să fac şi un pic de mişcare. Săptămâna trecută am plantat nişte pomi în curte. Sunt la părinţii mei, în Satu Mare, stăm la casă şi am avut timp să fac şi un pic de grădinărit. Am făcut ceva la care nu mă gândeam că voi face prea curând.  

Mă antrenez în curte. Încerc să fac un pic de alergare, mi-am comandat nişte accesorii de pe internet, nişte accesorii de fitness, şi reuşesc să fac şi forţă. Mă descurc, reuşesc să fac strictul necesar, cât să mă menţin un pic"
, a spus Florin Gardoş, pentru Telekom Sport.

Fundaşul încearcă să facă tot posibilul să se antreneze cât mai bine pentru a-i fi mai uşor în momentul când se va relua fotbalul: "Ţinem legătura cu preparatorul fizic de la echipă, primim nişte programe în funcţie de posibilităţile fiecăruia. Monitorizaţi nu suntem. Primim programul şi mai trimitem câte un video programatorului, să vadă că facem ce ni se spune. Sau cel puţin că facem corect. E greu să ne controleze cineva de la distanţă. E important să fim conştienţi fiecare că, cu cât facem mai mult acum, cu atât ne va fi mai uşor să ne intrăm în ritm", a mai spus fostul fundaş de la Southampton.

Afla mai multe despre: florin gardos 

viewscnt
Articole similare