Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum se menţine Victor Piţurcă ”veşnic tânăr”. Unul dintre apropiaţii săi face dezvăluiri: ”Noi încercăm să-l copiem”

EXCLUSIV | Cum se menţine Victor Piţurcă ”veşnic tânăr”. Unul dintre apropiaţii săi face dezvăluiri: ”Noi încercăm să-l copiem”

Superliga

Comentarii

Adrian Neaga spune că oamenii din jurul lui Victor Piţurcă sunt impresionaţi de forma fizică pe care o arată antrenorul Craiovei. Neaga vorbeşte şi despre experienţa pe care o trăieşte ca secund al lui Victor Piţurcă.

În vârstă de 63 de ani, Victor Piţurcă pare neschimbat din punct de vedere fizic. Adrian Neaga, cel care-i este secund la Craiova, spune că este o inspiraţie pentru colaboratorii mai tineri ai lui Victor Piţurcă şi aceştia încearcă să-i copieze stilul de viaţă şi alimentaţia:

”(Neschimbat Piţi?) Da, este neschimbat mai ales că nu îşi arată vârsta. Şi acum noi, cei care suntem în jurul lui, încercăm să îl copiem. Atât ca alimentaţi, cât şi în viaţa de zi cu zi”, a declarat Adrian Neaga pentru Telekom Sport.

Fostul atacant al Stelei este unul dintre secunzii lui Victor Piţurcă la Craiova şi spune că este entuziasmat de această colaborare, mai ales că fostul selecţioner i-a marcat cariera:

”(n.r. Despre faptul că este secund la Craiova) Da, o experienţă plăcută mai ales că sunt alături de antrenorul meu preferat pot să spun aşa, cel care m-a adus la Steaua, mi-a dat şansa de a juca. Eu sper ca şi rezultatele să fie pe măsura aşteptărilor noastre. Ştii că întotdeauna la fotbal poţi mai mult, dar e bine că suntem în obiectiv, suntem angrenaţi acolo şi pentru lupta şi pentru Cupă, şi pentru campionat. Sperăm ca Anul Nou să vină cu ceva transferuri şi din perioada următoare să adunăm şi puncte sau punctele de care noi avem nevoie”, a mai spus Neaga.

Afla mai multe despre: adrian neaga 

viewscnt
Articole similare