Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum se simte Alexandru Păun, fotbalistul lui CFR Cluj infectat cu noul coronavirus. Reacţia conducerii: "Este izolat"

EXCLUSIV | Cum se simte Alexandru Păun, fotbalistul lui CFR Cluj infectat cu noul coronavirus. Reacţia conducerii: "Este izolat"

CFR Cluj

Comentarii

Oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, a oferit ultimele detalii despre starea lui Alexandru Păun, fotbalist depistat pozitiv cu noul coronavirus, înainte de derby-ul cu FCSB, din play-off-ul Ligii 1.

Alexandru Păun, infectat cu COVID-19. FCSB - CFR Cluj, amânat

CFR Cluj se confruntă cu o situaţie neaşteptată, pe finalul play-off-ului. Alexandru Păun a fost depistat pozitiv cu COVID-19 şi se află izolat în acest moment. 

Marius Bilaşco susţine că mijlocaşul se simte bine acum şi că în acest moment se aşteaptă instrucţiunile DSP: "Cred că ar trebui să fim în primul rând oameni şi apoi să discutăm despre fotbal. Sănătatea jucătorilor este cea mai importantă, a staff-urilor tehnice şi adminsitrative care fac eforturi pentru a termina acest campionat. Este foarte important pentru fotbalul românesc ca comeptiţia să continue, pentru că astfel vom reuşi să ducem la bun sfârşit angajamentul pe care absolut toate cluburile şi fotbalul românesc l-a luat faţă de televiziuni, care suportă o mare parte din cheltuielile echipelor de fotbal.

Jucătorul a avut puţină temperatură, starea lui generală este un bună. Este izolat conform protocolului, aşteptăm noi instrucţiuni din partea DSP-ului şi cred că în următoarea periaodă, după o atentă analiză a stării lui de sănătate, cred eu că lucrurile vor evolua înspre bine.

E foarte greu. Ne luptăm cu ceva invizibil şi este foarte greu de controlat acest lucru. Oricâtă grijă am avea şi cât ne-am dori să ne protejăm, există riscul de care ne lovim zi de zi", a declarat oficialul lui CFR Cluj pentru Telekom Sport. 

De unde ar fi luat Alexandru Păun COVID-19 şi cum se simte acum fotbalistul CFR-ului: "Este foarte afectat pentru că a încurcat programul echipei"

Halucinant! Alexandru Păun putea juca infectat cu noul coronavirus în FCSB - CFR Cluj: "Nu trebuia să fie testat". Oficialii au evitat o situaţie dezastruoasă


 

 

Afla mai multe despre: alexandru pauncfr cluj 

viewscnt
Articole similare