Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum se simte George Ţucudean după revenirea în lotul lui CFR Cluj: "Nu i-au dispărut execuţiile şi foamea de fotbal"

EXCLUSIV | Cum se simte George Ţucudean după revenirea în lotul lui CFR Cluj: "Nu i-au dispărut execuţiile şi foamea de fotbal"

Superliga

Comentarii

Alexandru Păun susţine că George Ţucudean se simte bine după revenirea la CFR Cluj şi că atacantul încearcă să ajungă la forma de dinainte de pauza forţată luată de la fotbal.

"Îl simt cu poftă de joc, vrea să joace cât mai mult, să demonstreze că are valoare, cum a demonstrat-o şi până acum, că nu a uitat fotbalul şi, dacă ne uităm după acest cantonament, vedem că are două goluri înscrise în câteva minute jucate. Deci nu i-au dispărut execuţiile şi foamea de fotbal", a declarat Alexandru Păun pentru Telekom Sport.  

George Ţucudean, probleme mari de sănătate

În iunie, Ţucudean s-a operat la inimă. Imediat după operaţie, atacantul din Arad a revenit pe teren, dar la scurt timp şi-a luat o pauză de la fotbal, deoarece a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, iar acesta a preferat să nu mai revină până nu-şi rezolvă complet problemele. CFR se descurcă fără Ţucudean patru luni. El ar putea fi acum arma secretă a lui Petrescu pentru lupta la titlu, dar şi pentru ”dubla” cu FC Sevilla din Europa League.

Partida tur dintre CFR Cluj şi FC Sevilla va avea loc la 20 februarie 2020, iar returul la 27 februarie 2020.

În acest sezon, George Ţucudean a marcat de două ori în nouă meciuri din toate competiţiile. În prezent, Ţucudean e cotat la 1,7 milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com.

 

Afla mai multe despre: george tucudeanalexandru pauncfr clujrevenire george tucudean cfr clujprobleme medicale cfr cluj 

viewscnt
Articole similare