Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum sunt relaţiile dintre Gică Popescu şi fraţii Becali, după ”Dosarul Transferurilor”

EXCLUSIV | Cum sunt relaţiile dintre Gică Popescu şi fraţii Becali, după ”Dosarul Transferurilor”

FRF

Comentarii

Gică Popescu anunţă că nu va mai candida vreodată pentru postul de preşedinte FRF, după dezamăgirea trăită înainte de alegerile din 2014, când a fost arestat în ”Dosarul Transferuilor”.

La alegerile FRF din 2014, Gică Popescu era favorit clar pentru postul de preşedinte. Însă a fost arestat chiar înainte de alegeri. Acel moment l-a marcat şi acum spune că nu mare are niciun fel de entuziasm să-şi mai depună vreodată candidatura pentru postul de şef la FRF. De asemenea, spune că relaţiile cu fraţii Becali - care au partea lor de vină în condamnarea lui - s-au răcit foarte mult:

”(n.r. Vă mai doriţi să fiţi preşedinte?) Niciodată. Nu mai am motivaţia anterioară. Aveam şi motivaţie, şi echipă, şi o echipă incredibilă. Pentru a face lucruri trebuie motivaţie, să te trezeşti, să mergi să rupi munţii. Fără motivaţie, fără pasiune, nu reuşesti niciodată. (n.r. V-aţi împăcat cu Iordănescu?) Nu nu mai vorbesc cu dânsul. (n.r. Cu fraţii Becali în ce relaţii sunteţi?) Ne salutăm, vorbim de sărbători, ”la mulţi ani” şi cam atât”, a declarat Gică Popescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gica popescufrfanghel iordanescu 

viewscnt
Articole similare