Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum vede Alibec venirea lui Nemec la FCSB? "Mi se pare puţin jignitor". Detalii de ultimă oră oferite de impresarul său

EXCLUSIV | Cum vede Alibec venirea lui Nemec la FCSB? "Mi se pare puţin jignitor". Detalii de ultimă oră oferite de impresarul său

FCSB

Comentarii

Adam Nemec este foarte aproape de a semna cu FCSB, iar, dacă mutarea se va concretiza, atunci Dică va avea trei atacanţi de valoare în lot.

Conform impresarului său, Denis Alibec nu este prea încântat de această mutare. De altfel, fostul jucător al Astrei şi-a pierdut locul de titular din cauza prestaţiilor dezamăgitoare din ultima vreme. Gnohere evoluează excelent, fiind golgheterul la zi al Ligii 1.

Întrebat cum vede Alibec posibila venire a lui Nemec la FCSB, Lovin a răspuns: "Mi se pare puţin jignitor pentru jucătorii care sunt acolo. Gnohere e un jucător foarte bun pentru România. Probabil prin acest transfer se pune presiune pe cei doi, pe Denis şi pe Gnohere. Să fie mereu conectaţi. Trebuie să recunoaştem, Nemec e unul dintre atacanţii buni ai Ligii 1, dar în ultima vreme nu a fost deloc în formă. Iată că lumea îl vrea în continuare" - a spus Florin Lovin la Telekom Sport. 

 

 

Afla mai multe despre: florin lovindenis alibecharlem gnoherefcsbadam nemec 

viewscnt
Articole similare