Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum vede Marius Niculae transferul lui Ianis Hagi la Rangers: "Este un campionat dur, se pune accentul pe fizic"

EXCLUSIV | Cum vede Marius Niculae transferul lui Ianis Hagi la Rangers: "Este un campionat dur, se pune accentul pe fizic"
Comentarii

Fostul internaţional Marius Niculae, care a jucat timp de un sezon în campionatul Scoţiei, crede că Ianis Hagi va reuşi să se impună la noua sa echipă.

"Rangers şi Celtic sunt cele două echipe importante ale Scoţiei. Rangers a avut o perioadă mai grea. Stadionul e foarte frumos, pe stadion e o atmosferă nebună. Nu ştiu dacă i s-ar potrivi sau nu. E unul dur campionatul, se pune accentul pe fizic. Acum... Între o echipă care Rangers şi... Eu cred că se va impune. La o altă echipă din Scoţia nu ar fi fost avantajat", a declarat Marius Niculae, la Telekom Sport.

Totuşi, "Săgeată" este de părere că Ianis a făcut un pas în spate.

"Diferenţa e foarte mare între campionate. În Scoţia sunt doar două echipe, iar în Belgia joacă toate echipele. Nu e uşor să joci în Belgia, deşi pare. Diferenţa e mult prea mare între Rangers şi Celtic şi celelalte", a mai spus Marius Niculae.

Marius Niculae, ajuns la 38 de ani, a evoluat în campionatul Scoţiei în sezonul 2007-2008, pentru Inverness. Opt goluri şi şapte pase decisive a reuşit Niculae în 35 de apariţii în tricoul formaţiei scoţiene.

Ianis Hagi a aterizat în Scoţia şi semnează cu Rangers FC

Ianis Hagi a ajuns la Glasgow şi urmează să semneze cu Rangers FC, club care l-a împrumutat de la Genk.

Conform unor imagini publicate de presa scoţiană, decarul echipei naţionale a aterizat la Glasgow în această seară şi urmează să efectueze vizita medicală, înainte de a fi împrumutat de Genk la Rangers FC, acolo unde va fi antrenat de legendarul Steven Gerrard.

Ianis Hagi a fost împrumutat de Genk la Rangers până la finalul sezonului, iar presa scoţiană anunţă că mutarea ar putea deveni permanentă, dacă românul va impresiona pe Ibrox Stadium.

Afla mai multe despre: niculae 

viewscnt
Articole similare