Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum vede Răzvan Marin situaţia românilor de la Anderlecht: ”Nu ştiu exact ce se aşteaptă de la Stanciu şi Chipciu”

EXCLUSIV | Cum vede Răzvan Marin situaţia românilor de la Anderlecht: ”Nu ştiu exact ce se aşteaptă de la Stanciu şi Chipciu”

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin a sărbătorit Revelionul în Bucureşti, iar miercuri a plecat în Belgia, acolo unde se va alătura lotului formaţiei Standard Liege.

Pe aeroportul din Otopeni, mijlocaşul a stat de vorbă cu Telekom Sport şi a vorbit despre planurile sale din 2018, dar a discutat şi despre situaţia în care se află Stanciu şi Chipciu.

Să joc cât mai multe meciuri titular. Mi-am propus undeva pe la 30 de meciuri titular. Asta înseamnă cam tot sezonul. Deocamdată sunt pe un drum bun şi sper sa o ţin tot aşa. O să muncesc zi de zi ca şi până acum la antrenament, poate chiar mai mult ca acum sunt pretenţiile mai mari”, a a spus internaţionaul român la Telekom Sport.

Despre Chipciu şi Stanciu: ”Eu am spus-o şi în presa belgiană, nu ştiu exact ce se aşteaptă de la Nicu şi de la Alex. Cel puţin, Nicu, atunci când a venit aici a marcat vreo 8-9 goluri, a dat şi vreo 8-9 pase de gol. Alex, nu mai zic că a fost titular de drept sezonul trecut, începea pur şi simplu echipa cu el. Într-adevăr acum s-a schimbat antrenorul, a venit un antrenor nou. Din păcate pentru Alex, a avut şi anumite probleme personale. Nicu din ce am mai vb cu el a fost o perioadă accidentat. Şi el la fel cu ceva probleme. Dar acum dupa această pauză de iarnă sper şă-si revină amândoi şi să înceapă să joace pentru că e foarte important pentru ei”, a declarat Răzvan Marin la Telekom Sport.

 

 

 

Afla mai multe despre: stanciuchipciurazvan marinstandard 

viewscnt
Articole similare