Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum vede Şumudică o eventuală venire la echipa naţională: "În ultimii 6-7, n-am dat greş pe unde am fost"

EXCLUSIV | Cum vede Şumudică o eventuală venire la echipa naţională: "În ultimii 6-7, n-am dat greş pe unde am fost"

Fotbal intern

Comentarii

Trecut de presa din România pe lista posibililor înlocuitori pentru postul de selecţioner, în cazul unei eventuale plecări a lui Cosmin Contra, Marius Şumudică a recunoscut că, momentan, nu este pregătit pentru o asemenea provocare.

"Se pare că i-am deranjat pe unii care au alte liste de antrenori şi ţin să îi anunţ pe această cale că nu se pune problema ca Marius Şumudică să vină în scurt timp la echipa naţională, pentru că eu am un drum în viaţă, probabil nu am acumulat atâta experienţă, deocamdată, precum cei care vorbesc şi cei care uşor, uşor văd că fac liste şi anunţă succesorii de la echipa naţională.

Eu sunt un tip care s-a uitat în CV-ul său în ultimii 6-7 ani şi nu prea am dat greş pe unde am fost. Şi asta pentru mine e important, plus că am câştigat şi nişte trofee, antrenez într-un campionat puternic din Europa, am fost şi pe la cămile, uite că am venit şi în Europa şi cât de cât reuşesc şi în Europa cu o echipă nou promovată să pun probleme, să îi batem pe Besiktaş" , a declarat Marius Şumudică pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: sumudicaromaniacontra 

viewscnt
Articole similare