Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Curg ofertele pentru Denis Drăguş. Prima reacţie a "perlei" lui Hagi: "Am auzit şi eu!"

EXCLUSIV | Curg ofertele pentru Denis Drăguş. Prima reacţie a "perlei" lui Hagi: "Am auzit şi eu!"

Fotbal intern

Comentarii

Atacantul echipei Viitorul, Denis Drăguş, a mărturisit că este la curent cu informaţiile privind ofertele pentru el şi a precizat că toate aceste ştiri nu fac decât să îl motiveze.

"Aud şi eu vorbe despre echipe, despre transfer, dar nu mă afectează. Mă fac să am mai mare încredere în mine şi îmi dau forţă să muncesc mai mult şi asta ne arată că o facem  bine acolo la club şi sper să fim cât mai mulţi căutaţi", a spus Denis Drăguş, pentru Telekom Sport.

Fotbalistul în vârstă de 19 ani recunoaşte că aşteaptă să prindă un transfer important, asemenea colegilor săi de la Viitorul.

"Noi sperăm să fie bine atât pentru ei, cât şi pentru club, că d-aia muncim cu toţii. Dacă se va considera că e mai bine pentru noi să rămânem şi pentru cei care au oferte, vom rămâne şi trebuie să ne facem treaba acolo unde suntem", a adăugat Drăguş.

Denis Drăguş a vorbit şi despre anul recent încheiat, care a fost cel mai bun din cariera sa. 

"Cu siguranţă e cel mai bun an al meu, am reuşit să debutez la naţională, am reuşit să mă impun meci de meci la echipa de club, asta îmi doream încă de când a început sezonul actual, sper ca 2019 să fie la fel de bun, poate chiar mai bun şi să reuşim să facem o performanţă la EURO.

Am oscilat, am avut perioade foarte bune în care am câştigat meciuri în deplasare şi am ajuns acolo sus, după a urmat după acel egal de la Mediaş, golul din ultimul minut a fost aşa, cum să zic, de moral şi ne-a împiedicat să ne impunem şi ne-a fost foarte greu să revenim pentru următoarele meciuri, sper ca după pregătire să revenim la forma noastră şi la jocul care ne-a consacrat şi sper să ajungem să ne batem cu echipele de sus", a încheiat Drăguş.

Afla mai multe despre: dragustransferhagi 

viewscnt
Articole similare