Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cutremur la Dinamo. 7 reclamaţii au ajuns în Ştefan cel Mare: Ricardo Grigore şi Florin Bejan, primii pe listă

EXCLUSIV | Cutremur la Dinamo. 7 reclamaţii au ajuns în Ştefan cel Mare: Ricardo Grigore şi Florin Bejan, primii pe listă

Superliga

Comentarii

Dinamo are mari bătăi de cap, chiar înainte de a începe noul sezon din Liga I.

Echipa din Ştefan cel Mare se confruntă cu probleme mari din punct de vedere financiar, traduse prin datorii de milioane de euro!

Datorii peste datorii la Dinamo

Dinamo are de scos mulţi bani din buzunare. Din informaţiile Telekom Sport, ar fi ajuns în contabilitate, notificări de la anumiţi jucători, dar şi de la personalul admnistrativ. Ultimii intraţi pe listă care îşi cer banii sunt: Florin Bejan, Robert Moldoveanu, Ricardo Grigore şi Cătălin Măgureanu, Marius Iorga, scouter, şi Radu Birlica, director de marketing. Pe lângă Alexia Garcia, Borja Valle, Roman Rene Hinojo, Abdoulaye Ba, care erau deja trecuţi pe listă.

Cea mai mare sumă o cere Izma Lopez, nu mai puţin de 400 de mii de euro!

Sursele Telekom Sport anunţă că DDB a informat cotizanţii printr-o nota internă ca a împrumutat clubul cu 2 milioane de euro, dar angajaţii abia au primit o jumătate de salariu pe luna ianuarie, iar Dusan Uhrin nu a încasat niciun ban!

Dinamo a terminat sezonul actualul pe locul 11 în clasamentul din Liga I.

  • 13 puncte din 21 maxim posibile a adunat Dinamo în acest play-out

Ce spune Dănuţ Lupu despre situaţia lui Dinamo

„Stai să înceapă campionatul şi apoi vorbim! Dacă-l încep, discutăm. Sunt mulţi jucători care pleacă şi nu văd să vină vreun fotbalist de calitate. Şi-apoi, cine să vină?! Nu ştie dacă-şi ia salariul, nu are vreo stabilitate, mi-e greu să cred că vreun fotbalist bun vine la Dinamo acum, când nu se ştie ce va fi mâine.

Cât despre suporteri, eu îmi doresc să ia acţiunile de la spanioli. Dacă va reuşi cineva să ia acţiunile, atunci am să cred că se poate face ceva, concret. Mi-e greu să cred că DDB poate să reziste la nesfârşit în ritmul în care apar datorii din toate părţile.

O să ţipe şi domnul Negoiţă după bani, cât de curând, de unde să scoţi milioane de euro?!”, a declarat Dănuţ Lupu, fost jucător al lui Dinamo.

„Ionuţ Lupescu vrea să se implice la Dinamo. Cu bani suntem mai mulţi care am putea”. Noi detalii din Ştefan cel Mare EXCLUSIV

Afla mai multe despre: dinamostefan cel maredusan uhrindatorii dinamo 

viewscnt
Articole similare